Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

MTB vergunning 2018

13-10-2017

Vanaf nu verkrijgbaar bij Goossens Velp, het 2018 MTB vignet.

 

De prijs is nog steeds € 12,- per stuk per kalenderjaar en de vergunning wordt op naam verkocht. Bij aanschaf vul je een kort formuliertje in.

Ook dit jaar wordt er op het MTB vignet een unieke QR-code en URL van Save-Me vermeld. Save-Me is een online profiel met noodgegevens. Wanneer dit profiel is geactiveerd en ingevuld kunnen hulpverleners in geval van nood deze noodzakelijke informatie benaderen om je snel de juiste hulp te kunnen bieden. Na aanschaf van een MTB vergunning 2018 met zo'n QR-code kan je zelf een Save-Me profiel aanmaken en het vignet daaraan koppelen. Meer informatie hierover vind je in de folder welke bij aankoop van de nieuwe vergunning wordt meegegeven.

De MTB vergunning 2018 is direct geldig en is vereist voor de volgende mountainbikeroutes: Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, Nationaal Park Veluwezoom, het Bergherbos (Montferland), Voorsterbos en Beetsterzwaag.

Met o.a. de opbrengst van de verkoop van de vergunningen kan Natuurmonumenten het onderhoud van de paden bekostigen.

Kom voor de aanschaf van het nieuwe MTB vignet naar onze fietsenwinkel; Goossens Velp is een van de verkooppunten van de MTB vergunning 2018 van Natuurmonumenten.Naar overzicht