Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

MTB vergunning 2017

09-11-2016

Het nieuwe MTB vignet voor 2017 is vanaf nu beschikbaar in onze fietswinkel.

 

 

De prijs is nog steeds € 12,- per stuk per kalenderjaar en de vergunning wordt op naam verkocht. Bij aanschaf vul je een kort formuliertje in.

Nieuw is de vermelding van een unieke QR-code en URL van Save-Me op het vignet. Save-Me is een online profiel met noodgegevens. Wanneer dit profiel is geactiveerd en ingevuld kunnen hulpverleners in geval van nood deze noodzakelijke informatie benaderen om je snel de juiste hulp te kunnen bieden. Na aanschaf van een MTB vergunning 2017 met zo'n QR-code kan je zelf een Save-Me profiel aanmaken en het vignet daaraan koppelen. Deze dienst kan je 1 jaar gratis gebruiken. Meer informatie hierover vind je in de folder welke bij aankoop van de nieuwe vergunning wordt meegegeven.

De MTB vergunning 2017 is direct geldig en is vereist voor de mountainbikeroutes in Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, in Nationaal Park Veluwezoom en het Bergherbos (Montferland). Vanaf 1 januari 2017 is het vignet ook verplicht op de route in het Voorsterbus.

Met o.a. de opbrengst van de verkoop van de vergunningen kan Natuurmonumenten het onderhoud van de paden bekostigen.

Kom voor de aanschaf van het nieuwe MTB vignet naar onze fietsenwinkel; Goossens Velp is een van de verkooppunten van de MTB vergunning 2017 van Natuurmonumenten.Naar overzicht