Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Mountainbikers gezocht!

03-09-2015

Kom jij uit (omgeving van) Velp, mountainbike jij op de zondagochtend maar zou je dit graag in groepsverband willen doen?

Niels van Dorssen is onlangs het Recreatief MTB Initiatief Velp & Omgeving gestart met als doel het opzetten van een mountainbikefietsclub in Velp. Hij is op zoek naar collega mountainbikers om samen mee te mountainbiken elke zondagochtend vanaf 09.30 uur met als vertrekpunt onze winkel.

De bedoeling is om verschillende mountainbikeroutes op de Posbank en omgeving te rijden. Eenmaal per maand zal dit onder begeleiding zijn van Rutger Schepp, wedstrijdrenner en trainer, ter verbetering van de techniek en om met hem nieuwe routes te ontdekken (tegen een kleine vergoeding). Bij voldoende animo wil Niels het graag uitbreiden naar twee avonden in de week.

Spreekt jou dit aan en heb jij interesse om op de zondagochtend mee te fietsen? Kijk dan op de site van Niels Dorssen en neem contact met hem op. Verwachte startdatum is zondag 20 september a.s. Deelname geschiedt op eigen risico.Naar overzicht