Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Maximaliseer prestatie en comfort met de nieuwe Wilier Cento10NDR!

25-11-2017

Nu bij Goossens Velp te bewonderen!

Winnaar van de prestigieuze Eurobike Award 2017 in de categorie racefietsen!

Deze racefiets vormt de ultieme balans tussen prestatie en comfort. Het frame is afgeleid van de high-end, lichtgewicht en aerodynamische Cento10AIR. Dankzij het comfort als gevolg van de geometrie en het actiflex systeem is dit model tevens zeer geschikt voor lange afstanden. Het actiflex systeem is het hart van het frame en vormt de vernieuwde verbintenis tussen zadelpen en achterbrug. Het is een zorgvuldig ontworpen verbintenis dat trillingen en schokken kan absorberen als gevolg van oneffenheden in het wegoppervlak doordat de verbintenis het op en neer gaan van het achterwiel in enkele millimeters mogelijk maakt. Tegelijkertijd is de stijfheid van deze verbintenis vergelijkbaar met dat van een carbon achterbrug. Daarnaast zijn alle kabels in het frame geïntegreerd, is het frame geschikt voor zowel disc remmen als de traditionele velgremmen en tevens voor bredere banden.  Een strakke fiets met veel mogelijkheden dus!

 

 

 

Deze gave racefiets is verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van € 4.750,- en is dan afgemonteerd met SRAM Force onderdelen en een Mavic Cosmic Elite wielset. De Cento10NDR komt in 4 kleuren: blauw/rood, rood, zwart/rood en zwart.

 

 

Dit model verwachten wij in het najaar op voorraad te krijgen in onze fietsenwinkel maar is op zaterdag 30 september a.s. al wel even te bewonderen én tevens uitgebreid te testen op onze testdag!

Mooie kans om bij Goossens Velp uit te proberen hoe Wilier snelheid en comfort optimaal weet te combineren in de nieuwe Cento10NDR!

 

 Naar overzicht