Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Coronamaatregelen in onze winkel

24-06-2020

Geopend maar wel maatregelen getroffen

Beste lezer,

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus hebben ook wij uiteraard diverse maatregelen getroffen. Hierbij gaan wij uit van de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid. Wij doen er alles aan om te zorgen dat wij u kunnen blijven bedienen maar de veiligheid en gezondheid van u en van ons team staan uiteraard bovenaan.

Onze winkel en werkplaats zijn gewoon geopend, dus volgens onze reguliere openingstijden en zo lang dit mogelijk is en is toegestaan. Al het contact is echter op gepaste afstand en er worden geen handen geschud. Daarnaast hebben wij o.a. bij de kassabalie en werkplaatsbalie plexischermen opgehangen, wassen/desinfecteren wij vaker onze handen, maken wij vaker schoon, gebruiken wij alleen papieren handdoekjes, komt u op meerdere plekken vloerstickers tegen die u vragen om voldoende afstand te houden en staat er ook voor u een desinfecterende handgel bij de entree (kassabalie) klaar.

Wij vragen u vriendelijk om waar mogelijk uw betaling uitsluitend per PIN te doen en niet contant. Bij voorkeur contactloos betalen (pin of smartphone). Als u niet kunt pinnen leg dan het contante geld op de balie.

Daarnaast vragen wij u om voldoende afstand (1,5 meter) te houden van andere winkelbezoekers en van onze medewerkers, zoveel mogelijk alleen te komen en de verblijfstijd in de winkel zo kort als mogelijk is te houden. Doe doelgericht uw aankoop, raak niet onnodig producten aan en kom op een later moment terug als het druk is in de winkel. Gemiddeld genomen is het in de ochtend minder druk dan in de middag.

Indien het te druk wordt in de winkel en er daardoor onvoldoende afstand tot elkaar kan worden gehouden dan sluiten wij tijdelijk de deuren. Het kan ook zijn dat wij u vragen om de winkel te verlaten indien u met meerdere personen samen de winkel bezoekt terwijl maar 1 persoon een aankoop wil doen en de aanwezigheid van de overige personen niet perse nodig is. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek om altijd de aanwijzingen van ons team op te volgen.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus verzoeken wij u vriendelijk om geen kop koffie of thee uit onze automaat te pakken en de toiletten uitsluitend bij hoge nood te gebruiken.

Cyclefit fietsmetingen worden vanaf 10 juli 2020 weer uitgevoerd maar onder strikte voorwaarden en op afspraak. Zo gebruiken wij een mondmasker en handschoenen, dient u op de dag van de afspraak van tevoren een vragenlijst (gezondheidscheck) in te vullen en mogen zowel u als de medewerker die de meting bij u uitvoert geen klachten hebben. 

Als iemand uit ons team zich niet goed voelt of er is iemand ziek uit het gezin, dan blijft hij/zij thuis. Bent u zelf niet helemaal fit, heeft u verkoudheidsverschijnselen en/of koorts ? Blijf dan ook thuis en bezoek de winkel pas als u weer beter bent. Gezondheid gaat boven alles.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking en begrip.

Team Goossens Velp

 Naar overzicht