Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Maak jouw nieuwe Ridley uniek met de Pure Line!

26-01-2019

Nu tijdelijk gratis!

Overweeg je een Ridley carbon fiets aan te schaffen maar spreekt het design en/of de kleurstellingen jou niet aan? Wil jij liever een meer unieke fiets met een tijdloos en strak design? Bij Ridley - opgericht als framelakker met een focus op kwaliteit en vakmanschap - heb je de mogelijkheid om het frame te customizen in de door jou gewenste kleurstellingen.

Een onderdeel van deze customizer is de Ridley Pure Line, een eenvoudig, strak en tijdloos design bestaande uit slechts 2 kleuren; de basiskleur en een tekstkleur. Er zijn 6 Pure Line designs waarvan je de 2 kleuren zelf mag invullen. Je hebt hierbij keuze uit maar liefst 42 kleuren, dus volop mogelijkheden om jouw nieuwe Ridley fiets meer eigen te maken. Normaal gesproken betaal je een meerprijs van € 250,- voor de Pure Line maar dit design is nu tijdelijk gratis bij aankoop van een Ridley carbon racefiets (waarop een Pure Line lakking mogelijk is) mits je de bijbehorende voucher hebt aangevraagd!

Hoe gaat dit in zijn werk? Via deze site van Ridley kan je t/m 28 februari a.s. de voucher met code voor een gratis Pure Line aanvragen. Vervolgens ga je naar de online customizer van Ridley en kies je het gewenste type fiets, het model en jouw favoriete Pure Line design. Speel hierna met de diverse kleuren tot het gewenste resultaat.  Vervolgens kies je de afwerking: mat of glanzend. Als het gewenste design klaar is dan dit downloaden en printen. Tot slot bezoek je onze winkel - vóór 15 maart a.s. - met het design en de ontvangen mail met voucher met de code voor een gratis Pure Line design, waarna wij de fiets voor jou in bestelling zetten. De verwachte levering is dan ongeveer 8 weken. De code is dus uitsluitend te gebruiken bij nog te bestellen Ridley fietsen (waarop een Pure Line lakking mogelijk is). 

Let wel, de voucher voor een gratis Pure Line Design t.w.v. € 250,- is tot 15 maart 2019 bij ons inwisselbaar. Heb je hulp nodig? Geen probleem! Bezoek onze fietsenwinkel en wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke Ridley fiets! Goossens Velp is officieel dealer van Ridley.Naar overzicht