Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Maak jouw nieuwe Ridley uniek met de Pure Line!

16-02-2018

Nu tijdelijk gratis!

Overweeg je een Ridley carbon racefiets aan te schaffen maar spreekt het design en/of de kleurstellingen jou niet aan? Wil jij liever een meer unieke fiets met een tijdloos en strak design? Bij Ridley heb je de mogelijkheid om het frame te customizen in de door jou gewenste kleurstellingen.

Een onderdeel van deze customizer is de Ridley Pure Line, een eenvoudig, strak en tijdloos design bestaande uit 1 basiskleur met slechts 1 extra kleurtje; de basiskleur en een tekstkleur. Er zijn 5 Pure Line designs bestaande uit 2 kleuren waarvan je de 2 kleuren zal mag invullen. Normaal gesproken betaal je een meerprijs van € 200,- voor de Pure Line maar dit design is nu tijdelijk gratis bij aankoop van een Ridley carbon racefiets mits je de bijbehorende voucher hebt aangevraagd!

Hoe gaat dit in zijn werk? Via deze site van Ridley kan je t/m 23 februari a.s. de voucher met code voor een gratis Pure Line aanvragen. Vervolgens ga je naar de online customizer van Ridley en kies je het gewenste frame (links via de catalogus knop) en jouw favoriete Pure Line design. Speel hierna met de diverse kleuren tot het gewenste resultaat. Als het gewenste design klaar is dan dit downloaden en printen. Tot slot bezoek je onze winkel - voor 1 maart a.s. - met het design en de ontvangen mail met voucher met de code voor een gratis Pure Line design, waarna wij de fiets voor jou in bestelling zetten.

Let wel, de voucher voor een gratis Pure Line Design t.w.v. € 200,- is t/m 28 februari 2018 bij ons inwisselbaar. Heb je hulp nodig? Geen probleem! Bezoek onze fietsenwinkel en wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke Ridley fiets! Goossens Velp is officieel dealer van Ridley.Naar overzicht