Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Maak jouw nieuwe Ridley meer uniek!

26-02-2020

Custom Pure Line design nu tijdelijk gratis!

Overweeg je een Ridley fiets aan te schaffen maar spreekt het design en/of de kleurstelling jou niet aan? Wil jij liever een meer unieke fiets met een tijdloos en strak design? Bij Ridley - opgericht als framelakker met een focus op kwaliteit en vakmanschap - heb je de mogelijkheid om het frame te customizen in de door jou gewenste kleurstellingen.

Een onderdeel van deze customizer is de Ridley Pure Line, een eenvoudig, strak en tijdloos design bestaande uit slechts 2 kleuren; de basiskleur en een tekstkleur. 

Er zijn 5 verschillende Pure Line designs waarvan je de 2 kleuren zelf mag invullen: Pure Line Classic, Pure Line Team, Pure Line Purest, Pure Line Heritage en Pure Line XL. Daarnaast heb je speciaal voor de Noah Fast een eigen Pure Line ontwerp met verschillende accenten op de buizen, de vorken en het stuur welke wordt mee gelakt in de basiskleur. Bij het bepalen van de 2 kleuren heb je de keuze uit maar liefst 42 kleuren, dus volop mogelijkheden om jouw nieuwe Ridley fiets meer eigen te maken.

Onlangs heeft Ridley ook een Pure Line design met 3 kleuren toegevoegd waarbij 2 van de 3 kleuren vloeiend in elkaar overgaan! Dit wordt het 'Fade' design genoemd. Dit design is alleen beschikbaar op de Noah Fast Disc, Kanzo Adventure, Helium SLX Disc, Fenix SL Disc en Ignite SLX.

Normaal gesproken betaal je een meerprijs van € 250,- voor de 5 Pure Line designs met 2 kleuren met een matte of glanzende afwerking. Alle Pure Line 2-kleuren designs (mat of glanzend) zijn nu echter tijdelijk gratis bij aankoop van een nieuwe Ridley fiets! Op het gewenste model moet er echter wel een Pure Line lakking mogelijk zijn* en je dient eerst online een kortingscode aan te vragen.

Voor het Pure Line Fade design is de meerprijs standaard € 350,-; met de kortingscode betaal je echter slechts € 100,- meer.

Voor combinaties met 3 kleuren is de meerprijs € 500,-. Dit is de 'Customizer' optie, waarbij je de 3 kleuren van het bestaande design van een bepaald model zelf kan bepalen. Het design blijft dus hetzelfde als het collectiemodel maar de 3 kleuren kies je uit het pallet van 42 opties.

Indien een 3-kleurencombinatie jou meer aanspreekt, dan ontvang je een korting van € 250,-. Met de kortingscode betaal je dus geen meerprijs van € 500,- maar slechts € 250,- voor de Customizer optie bij aankoop van een Ridley fiets.

Dit jaar is de kortingscode ook toepasbaar op een aantal aluminium fietsen; kijk onderaan dit bericht op welke Ridley modellen de kortingscode voor een gratis Pure Line 2-kleuren design van toepassing is.*

Let wel, Ridley geeft dit jaar een beperkt aantal kortingscodes uit, namelijk in totaal 1.000 codes (wereldwijd)! Dus heb je interesse in een nieuwe Ridley met gratis Pure Line design, wacht dan zeker niet te lang!

Hoe gaat het aanvragen van de kortingscode nu precies in zijn werk?

Via deze site van Ridley kan je je t/m 28 februari a.s. registreren waarna je een kortingscode voor een gratis Pure Line 2-kleurendesign per mail krijgt toegestuurd. Vervolgens ga je naar de online customizer van Ridley en kies je het gewenste type fiets, het model en jouw favoriete design. Speel hierna met de diverse kleuren en afwerking tot het gewenste resultaat.  Als het gewenste design klaar is, dan het ontwerp downloaden en printen. Tot slot bezoek je onze winkel met het ontwerp en de kortingscode voor een gratis Pure Line design, waarna wij de fiets voor jou in bestelling zetten. De verwachte levering is dan ongeveer 6-8 weken. De kortingscode is dus uitsluitend te gebruiken bij nog te bestellen Ridley fietsen (waarop een Pure Line lakking mogelijk is*).

Let wel, de kortingscode voor een gratis Pure Line Design t.w.v. € 250,- is slechts geldig tot 13 maart 2020. Vanaf 13 maart a.s. is de code verlopen en geeft je dan geen recht meer op een gratis Pure Line 2-kleurendesign als je een nieuwe Ridley fiets bestelt, dus wacht dan ook niet te lang met het bezoeken van onze winkel als je eenmaal een code hebt ontvangen en het ontwerp hebt bepaald.

Wil je eerst meer informatie over deze Free Pure Line actie van Ridley, zoals hoe de verschillende designs er precies uit zien? Kijk dan hier.

Of heb je hulp nodig? Geen probleem! Bezoek onze fietsenwinkel en wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke Ridley fiets! Goossens Velp is officieel dealer van Ridley.

* De kortingscode voor een gratis Pure Line 2-kleurendesign is geldig op de volgende Ridley modellen:

Road

Noah Fast
Noah Fast Disc
Noah Aero+ Disc
Noah
Helium SLX Disc
Helium SLX
Fenix SL Disc
Fenix SLA Disc
Orion Disc
Fenix SL
Liz SL Disc
Liz SLA Disc
Liz SL

TT

Dean Fast
Dean

Gravel

Kanzo Adventure
Kanzo Speed
Kanzo A

CX

X-Night SL Disc
X-Night Disc
X-Ride Disc
X-Bow disc

MTB

Ignite SLX
Sablo
Ignite A

E-Bike

Kanzo Electric
Elykx

Niet geldig op respray.Naar overzicht