Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Leasefiets

02-06-2020

Fiets leasen via jouw werkgever?

Per 1 januari 2020 is de nieuwe fiscale (lease)fietsregeling van kracht. Dan kan jouw werkgever jou eenvoudig een fiets van de zaak beschikbaar stellen met een jaarlijkse bijtelling van 7% over de consumentenadviesprijs. Afhankelijk van hoe je het met jouw werkgever regelt, is het mogelijk dat je slechts een paar euro per maand betaalt voor het gebruik van je leasefiets. En het mooie is, de leasefiets kan elk type fiets zijn; van stadsfiets tot e-bike en van racefiets tot speed pedelec.

Doet jouw werkgever mee aan de nieuwe fiscale leasefietsregeling? Dan kan je in onze fietsenwinkel een leasefiets aanschaffen! Én je hebt daarbij niet alleen vrije keuze in het type fiets maar ook in het merk (vanaf een waarde van € 499,- adviesprijs)! Wij werken voor de afwikkeling van het leaseproces samen met meerdere - in de fietsleasemarkt ervaren - partners waaronder Lease a Bike, Leasefiets van Friesland Lease en DeLeaseWinkel. Zij ontzorgen de werkgever en jou als werknemer volledig bij het leaseproces, vaak via een geautomatiseerd online platform.

Interesse in een leasefiets via jouw werkgever en benieuwd geworden naar de spelregels van deze nieuwe (lease)fietsregeling? Of wil je jouw werkgever overtuigen van het voordeel en de eenvoud van deze nieuwe regeling? Kijk dan hier voor meer uitgebreide informatie.

Wil je direct je maandelijkse leasekosten berekenen? Kijk dan hier voor de calculator van Lease a Bike, een van onze leasepartners.

Eenvoudig een fiets leasen? Ook daarvoor kan je dus bij Goossens Velp terecht!

Overigens niet alleen zakelijk (via je werkgever) maar ook privé!

 

 Naar overzicht