Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Late summersale!

21-08-2020

20% korting op bijna alles!

 

Van vrijdag 21 augustus t/m zaterdag 29 augustus 2020 late summersale bij Goossens Velp! In die periode ontvang je maar liefst 20% korting op de adviesprijs van onze voorradige assortiment onderdelen, kleding, accessoires, sportvoeding en fietsen uit de 2020 collectie!

Voorwaarden

De 20% korting is geldig op de adviesprijs van in onze winkel voorradige artikelen uit de 2020 collectie.

De fietsen uit de 2020 collectie staan al afgeprijsd - met 20% korting op de adviesprijs - in de winkel. Dat is de actieprijs.

Indien een fiets uit de 2020 collectie nog is te bestellen dan geven wij 10% korting op de adviesprijs.

Inruilen op de actieprijs is niet mogelijk.

Bij het leasen van een nieuwe fiets wordt de adviesprijs gehanteerd.

Aankoop van een nieuwe fiets via een fietsproject is uitsluitend in overleg mogelijk. Het type fietsproject en daarmee de afwikkeling ervan bepaalt de mogelijkheden.

Fietsen uit de 2021 collectie zijn van deze kortingsactie uitgesloten.

Daarnaast zijn uitgesloten: (fiets)accu's, MTB-vergunningen, cadeaubonnen, tweedehands fietsen, reparaties/onderhoud, carbonherstel, vork- en demperonderhoud.

De 20% korting is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen, dus ook niet met de kledingactie "3 halen, 2 betalen".

De korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

 

Fietskleding: 3 stuks halen, slechts 2 betalen!

In onze fietsenwinkel werken wij onder andere met de fietskledingmerken Assos, Castelli en Rogelli. Voor zowel de heren als de dames hebben wij daarmee een uiteenlopende collectie fietskleding; van starter tot meer gevorderd en van voor wie niets te gek is tot wie een wat meer beperkt budget heeft. Voor ieder wat wils dus! In de periode van 21 t/m 29 augustus a.s. profiteer je van 20% korting op de adviesprijs van voorradige items maar bij aankoop van 3 kledingstukken kan je nog meer voordeel behalen; je ontvangt dan het goedkoopste item helemaal gratis! Oftewel 3 stuks halen en er slechts 2 betalen!

Dit geldt ook voor de reeds afgeprijsde items in onze kledingoutlet; dubbel voordeel dus als je keuze valt op kledingstukken uit de outlet!

Voorwaarden

Deze "3 halen, 2 betalen" actie is van toepassing op in onze winkel voorradige shirts, broeken, jacks en body's (ook Goossens teamkleding).

Dit geldt ook voor de outletitems, welke al afgeprijsd zijn.

Het goedkoopste item van de 3 stuks is gratis. Bij de afgeprijsde outlet items telt de aanbiedingsprijs en niet de adviesprijs.

Deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen en acties.  Dus de kortingsactie van 20% is niet te combineren met deze "3 halen, 2 betalen" actie. Het is óf 20% korting op de adviesprijs óf 3 stuks halen en er slechts 2 betalen waarbij het goedkoopste item gratis is. Als je 1 of 2 kledingstukken aanschaft dan ontvang je 20% korting op de adviesprijs maar als je er 3 koopt dan ontvang je het goedkoopste artikel gratis en betaal je voor de overige 2 items de adviesprijs.

De actieprijs van € 95,- voor een Goossens teamkledingset - bestaande uit een korte fietsbroek en een fietsshirt met korte mouwen - is dus ook niet te combineren met deze actie.

Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

 

Extra zomer voordeel op geselecteerde artikelen!

Daarnaast hebben wij een aantal items geselecteerd die wij tijdens de late summersale met extra hoge kortingen aanbieden! De korting varieert van 30% tot maar liefst 55%!

Bijvoorbeeld deze degelijke maar ook compacte minipomp van Fabric, die eigenlijk niet mag ontbreken op je (race)fiets als je op pad gaat. Deze minipomp is licht van gewicht, krachtig (tot 8,3 bar) en heeft een verlengde pompkop in de vorm van een uitneembaar slangetje voor meer beweegruimte tijdens het pompen. Nu met maar liefst 37,5% korting! Van € 39,99 voor € 24,99!

Voor de vloerpomp met goed afleesbare drukmeter van Fabric betaal je ook slechts € 24,99!

Kom naar onze fietsenwinkel voor nog meer extra zomers voordeel!

Voor alles geldt OP= OP!

 

Aangepaste openingstijden

Let wel, deze zomer hebben wij afwijkende openingstijden op dinsdag, woensdag en donderdag. Kijk hier voor meer info hierover.

 

Richtlijnen

Ook in onze fietswinkel houden wij rekening met de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Als je onze winkel bezoekt, dan heb je bij de entree de mogelijkheid je handen te desinfecteren. Wij vragen je om bij voorkeur alleen, maar met maximaal 2 personen, onze fietsenwinkel te bezoeken en zo doelgericht mogelijk je aankoop te doen. Houd in de winkel voldoende afstand tot andere winkelbezoekers en tot onze medewerkers. Betaal je aankoop bij voorkeur per PIN en indien mogelijk contactloos. Kom op een later moment terug als het druk is in de winkel. Gemiddeld genomen is het in de ochtend minder druk dan in de middag. Voel je je niet fit of heb je klachten, blijf dan thuis. Wij hopen op jouw begrip en medewerking ; zo krijgen we het coronavirus samen onder controle!

 Naar overzicht