Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Korting op groot onderhoud racefiets

17-12-2019

Bespaar 60 euro op een winterbeurt!

De winter is een mooie gelegenheid om jouw racefiets de aandacht te geven die het verdient. Laat de racefiets een tijdje bij ons overwinteren in combinatie met grondig onderhoud; maak dit jaar nog een afspraak voor een winterbeurt en profiteer nog van een voordelig tarief bij Goossens Velp!

Maak je namelijk vóór 22 december a.s. een afspraak voor een winterbeurt in de periode januari t/m februari 2020 dan betaal je slechts € 139,- (i.p.v. het reguliere tarief van € 199,-)!

Dit is exclusief de prijs van de te vervangen onderdelen maar inclusief het arbeidsloon voor de montage ervan.

Tevens ontvang je 10% korting op de adviesprijs van de te vervangen onderdelen!

Een winterbeurt houdt in:

Complete demontage van alle onderdelen van de fiets tot een kaal frame (incl. demontage trapas en balhoofd);

Alle onderdelen (incl. frameset) zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage;

Advies op maat over de te vervangen onderdelen, vervanging vindt in overleg plaats;

Opbouwen van de fiets en waar nodig voorzien van nieuw vet en smering;

Spaakspanning controleren en wielen richten;

Remmen, versnellingen en balhoofd afstellen;

Frame en vork behandelen met beschermende polish;

10% korting op de adviesprijs van vervangen onderdelen

Om de winterbeurt goed te kunnen uitvoeren adviseren wij om de versnellings- en remkabels en het stuurlint te vervangen. Je betaalt geen extra arbeidskosten voor de te vervangen onderdelen, maar alleen de onderdelen zelf (met 10% korting): de prijs van een winterbeurt is exclusief gebruikte onderdelen maar wel inclusief het arbeidsloon voor de montage ervan.

Wij kunnen de winterbeurt op afspraak uitvoeren in de periode van november t/m februari op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. De winterbeurt wordt op door ons aangegeven momenten ingepland en uitgevoerd.

Het tarief voor een winterbeurt ligt normaal gesproken minimaal rond de € 199,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen). Dit tarief is gebaseerd op het daadwerkelijke aantal uren dat wij nodig hebben om een volledige winterbeurt uit te kunnen voeren., maar..... als je jouw racefiets dus vóór 22 december 2019 brengt, dan ontvang je een korting van maar liefst € 60,-. Je betaalt dan dus geen € 199,- maar € 139,- voor de winterbeurt!

Vooraf geven wij jou een indicatie van de kosten zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij een winterbeurt is het vaak nodig om in ieder geval het stuurlint en de rem- en versnellingskabels te vervangen. Mocht tijdens de uitvoering van de winterbeurt blijken dat er toch meer (kostbare) onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn dan vooraf door ons aangegeven, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou.

Het laten uitvoeren van een winterbeurt aan andere fietsen dan een racefiets is op aanvraag mogelijk bij Goossens Velp.Naar overzicht