Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Korting op een racefiets en tevens kans maken op een roze trui?

01-06-2017

Net zoals Tom Dumoulin een roze trui winnen?

Tom Dumoulin heeft afgelopen zondag als eerste Nederlandse man de Giro d'Italia gewonnen. Bovendien is het 37 jaar geleden dat een Nederlandse (mannelijke) wielrenner een grote ronde wist te winnen. Een prachtige prestatie om heel trots op te zijn!

  

KORTING OP RACEFIETSEN

Vanwege deze geweldige overwinning van Tom Dumoulin geven wij in de maand juni 2017 korting op ons assortiment racefietsen:

10% korting op de adviesprijs van een racefiets met een adviesprijs t/m € 1.499,-*

15% korting op de adviesprijs van een racefiets met een adviesprijs vanaf € 1.500,- *

Wij hebben in onze fietsenwinkel diverse racefietsen in uiteenlopende prijsklassen, modellen, maten en kleuren op voorraad staan. Denk hierbij aan de merken Cannondale, Giant, Ridley, Wilier, Cube en Van Nicholas. Voor ieder wat wils; van starter tot ervaren wielrenner. Ook voor de dames! Zit jouw maat, kleur, model of prijsklasse er toch niet bij? Geen probleem, dan zetten wij de gewenste racefiets in bestelling bij onze leverancier (mits beschikbaar) en profiteer je nog steeds van de bijbehorende korting.

VERLOTING 'ROZE TRUI'

Fiets net zoals Tom Dumoulin in het roze! Als koper van een nieuwe racefiets maak je namelijk kans op een roze trui; wij verloten een Giro roze Sportful Italia kledingset t.w.v. € 160,- onder de klanten die in de maand juni 2017 een nieuwe racefiets bij Goossens Velp aanschaffen (of bestellen) en de (kopie) aankoopnota of (kopie) orderbon bij ons inleveren. **

Voor de dames hebben wij onderstaande 'roze' kledingset van het merk Sportful geselecteerd:

 

Dus heb jij door deze mooie overwinning van Tom Dumoulin de fietskriebels gekregen en ben je op zoek naar een racefiets om te starten? Of is jouw racefiets aan vervanging toe?

Kom naar Goossens Velp en profiteer! Wie weet fiets jij straks ook op een prachtige nieuwe racefiets in een roze trui!

 

VOORWAARDEN ACTIE

* Korting is geldig van 1 t/m 30 juni 2017 op de adviesprijs van nieuwe racefietsen uit het assortiment (voorradig of op bestelling) van Goossens Velp, dus niet van toepassing op reeds afgeprijsde modellen. Inruil of fietsproject uitsluitend in overleg. Indien een fiets besteld dient te worden dan is er een (kleine) aanbetaling vereist. 

** Klanten die in de maand juni 2017 bij Goossens Velp een nieuwe racefiets afrekenen of bestellen (met aanbetaling) nemen deel aan de verloting van een kledingset van het merk Sportful (heren of dames) t.w.v. € 160,- ; Goossens Velp verloot 1 gratis set onder alle deelnemers. Klanten neem deel door een kopie van de aankoopnota of van de order (met aanbetaling) van de in juni 2017 gekochte of bestelde nieuwe RACEFIETS in de daarvoor bestemde doos in de winkel (bij kassa) te deponeren. Goossens Velp trekt in de week van 3 juli 2017 een winnaar uit alle deelnemers en zal vervolgens persoonlijk contact opnemen met de winnaar om een afspraak te plannen voor de uitreiking van de kledingset en een foto hiervan voor op (social media) website(s) van Goossens Velp. Het is mogelijk dat de aangeboden roze (Italia) kledingset niet meer in de gewenste kleur en/of maatvoering beschikbaar is; in overleg met de klant wordt er dan een gelijkwaardige (roze/Italia) set uitgezocht t.w.v. € 160,-.

 

 Naar overzicht