Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Kom nieuwigheden testen!

12-10-2019

Zaterdag 12 oktober a.s. testdag Wilier en Cannondale

Wilier is die dag aanwezig met een uitgebreide testvloot bestaande uit nieuwste 2020 modellen. Test de vederlichte Wilier Zero SLR of de comfortabele Cento10NDR! Beide zijn voorzien van een elektronische schakelgroep van Shimano Ultegra met hydraulische schijfremmen. Dus mocht je daar nog geen ervaring mee hebben, dan is dit een mooie kans om ook dit eens goed uit te proberen.

Ben je meer liefhebber van mountainbiken en nieuwsgierig naar de nieuwe Shimano XT 1x12 groepset? Wilier heeft ook meerdere hardtails en full suspension fietsen als testfiets beschikbaar welke allen zijn afgemonteerd met de nieuwste XT 1x12 onderdelen. Zo sla je 2 vliegen in 1 klap: ervaar de rij-eigenschappen van een Wilier mountainbike én het fietsen met 1x12.

Wij stellen die dag zelf een aantal Cannondale modellen als testfiets beschikbaar. Nieuwkomers in de 2020 collectie zijn de Topstone Carbon en de SuperSix EVO, respectievelijk een comfortabele carbon gravelfiets met superlichte vering en een pure racefiets met hydraulische schijfremmen die niet alleen heel snel maar ook licht van gewicht is. Deze beide modellen zijn te testen in 2 verschillende maten.

Daarnaast kan je de nieuwste Mavaro Active e-bike met een Bosch Active Plus Line motor en 500 Wh accu bij ons komen testen. Dit is een sportieve elektrische stadsfiets maar inmiddels maken racefietsen met elektrische ondersteuning ook hun opmars. Kan je als wegracer met name bergop wel een steuntje in de rug gebruiken en ben je benieuwd naar hoe dit fietst? Kom naar onze testdag en probeer de elektrische Cannondale Synapse NEO AL2 , ook met Bosch Active Line Plus motor en 500 Wh accu, uitgebreid op de Veluwe uit. Zo krijg je een goede indruk!

Dagprogramma

Je hebt op zaterdag 12 oktober a.s. tussen 09:30 en 15:30 uur de mogelijkheid om gratis 1 of meer testfietsen uit te proberen in de omgeving van onze winkel gedurende een uur per model. Bijvoorbeeld van 09:30 tot 10:30 uur de Wilier ZERO SLR en van 10:30 tot 11:30 uur de Cannondale SuperSix EVO Carbon. Wij zetten geen speciaal testparcours uit maar je kan je eigen route bepalen. Onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Wij raden je aan om je wel van tevoren in te schrijven zodat je meer zeker bent van het gewenste model en maat op het tijdstip van jouw voorkeur. Als beloning ontvangen testers die zich uiterlijk vóór 11 oktober 18:00 uur hebben aangemeld ook een goodie bag met een aantal leuke en handige items.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Enthousiast geworden en wil je graag deelnemen? Geef je op in onze winkel, via dit contactformulier of stuur een e-mail naar info@goossensvelp.nl. Geef daarin aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag). Zo ben jij meer zeker van jouw voorkeuren en kunnen wij iedereen vooraf zo goed mogelijk indelen! Onderaan dit bericht vind je een overzicht van de beschikbare testfietsen.

Maak gebruik van deze leuke én gratis mogelijkheid tot het uitgebreid testen van diverse nieuwigheden; kom naar onze testdag 12 oktober a.s.!

Graag tot dan!

 

Overzicht testfietsen

 

Wilier Zero SLR Shimano Ultegra Di2: maten S, M, L en XL

Wilier Cento10NDR Shimano Ultegra Di2: maten M, L en XL

 

Wilier 110X Shimano XT 1x12: maten M en L

Wilier 110 FX Shimano XT 1x12: maten S, M en L

 

 

Cannondale Topstone Carbon Shimano Ultegra RX2 Disc: maat S

CannondaleTopstone Carbon Shimano 105 Disc: maat L

Cannondale SuperSix EVO Carbon Ultegra Disc: maten 54 en 58

Cannondale Mavaro Active met Bosch Active Line Plus en Bosch Powerpack 500 Wh accu: maat 53 (dames)

Cannondale Synapse NEO AL2 met Shimano 105/Ultegra Disc en Bosch Active Line Plus en in frame weggewerkt 500 Wh accu: maat M

 Naar overzicht