Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Kom elektrische fietsen testen!

22-04-2019

Op 19, 20 of 22 april 2019 bij Goossens Velp!

Op 19, 20 én 22 april 2019 tijdens onze Paasshow hebben wij diverse elektrische fietsen van verschillende merken met volle accu voor jou klaar staan voor een gratis testrit rondom onze winkel. Zo kan je op de Nordlaan of op de Rozenhagelaan - gelegen achter onze winkel - het "heuvel op fietsen" met elektrische ondersteuning prima ervaren. Een mooie gelegenheid om verschillende types elektrische fietsen van diverse merken met verschillende motorsystemen met elkaar te vergelijken. Denk aan Bosch, Yamaha en Bafang en de fietsmerken Giant, Cannondale, Cube en Cortina.

Er zijn niet alleen elektrische stadsfietsen met een lage instap en gesloten kettingkast beschikbaar, maar ook meer hippe en meer sportieve e-bikes zoals bijvoorbeeld respectievelijk de Cortina E-U1 en de Cannondale Tesoro Neo. Een groot deel betreft damesmodellen maar er zijn zeker ook een aantal herenuitvoeringen. En voor de wegracer of mountainbiker die wel een steuntje in de rug kan gebruiken is er ook een elektrische racefiets en een elektrische mountainbike beschikbaar om te testen. Voor ieder wat wils dus.

Graag tot dan! Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen; deze heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de testfietsen.Naar overzicht