Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Kom de nieuwste 2019 Wilier modellen testen!

20-10-2018

Zaterdag 20 oktober 2018 Wilier testdag!

Ben jij benieuwd naar de rijeigenschappen van de nieuwe en meer toegankelijke Cento1NDR? Of wil je wel eens ervaren hoe een elektrische racefiets of mountainbike aanvoelt op de Veluwe? Kom dan naar onze Wilier testdag op zaterdag 20 oktober a.s. van 10.00 tot 15.00 uur!

Die dag staat er een uitgebreid assortiment testfietsen in diverse maten uit de nieuwste 2019 collectie van Wilier voor jou klaar:

 

Racefietsen

Cento10NDR met Shimano Ultegra (velg) in de maten S en L

Cento10NDR met Shimano Ultegra Disc in de maat XL

Cento10Pro met Shimano Ultegra Di2 Disc in de maten M, L en XL

Cento1NDR met Shimano Ultegra Disc in de maten M, L en XL

 

Elektrische racefiets

Cento1HY met Shimano Ultegra (velg) in de maten M, L en XL

Mountainbike (hardtail)

110X met Shimano XT 1 x 11 en Sid vork in de maten S, M , L en XL

 

Elektrische mountainbikes

803 TRB Pro Shimano XT Di2 en Steps MTB aandrijving in maat S (full suspension e-MTB)

803 TRB Pro Shimano XT Di2 en Steps MTB aandrijving in maat L (full suspension e-MTB)

803 XB Pro Shimano XT Di2 en Steps MTB aandrijving in maat S (hardtail e-MTB)

803 XN Pro Shimano XT Di2 en Steps MTB aandrijving in de maten M, L en XL (hardtail e-MTB)

 

E-bike gravel en touring

E-Adventure Shimano 105 en Steps MTB aandrijving in maat M

 

Je hebt de mogelijkheid om die dag 1 of meer testfietsen uit te proberen in de omgeving van onze winkel gedurende een uur per model. Bijvoorbeeld van 10.00 tot 11.00 uur de Cento10Pro en van 11.00 tot 12.00 uur de Cento1NDR. Wij zetten geen speciaal testparcours uit maar je kan je eigen route bepalen. Onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de prachtige omgeving van de Veluwe.

Wij raden je aan om je wel van tevoren in te schrijven zodat je meer zeker bent van het gewenste model en maat op het tijdstip van jouw voorkeur. Als beloning ontvangen testers die zich vóór 19 oktober 18.00 uur hebben aangemeld ook een goodie bag met een aantal leuke en handige items. Én indien er op de testdag 20 of meer personen hebben deelgenomen verloten wij onder alle deelnemers een leuk wielershirt van Wilier!

Ben je wat minder bekend in de omgeving of fiets je liever in een groep? Van 11.00 tot 12.00 uur staat er iemand van ons team klaar om een gezamenlijke testrit van 1 uur te maken. Je hebt daarbij de keuze tussen een gezamenlijke ronde op de racefiets of op de MTB. Er vertrekken dus 2 verschillende groepen om 11.00 uur (mits voldoende animo).

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Enthousiast geworden en wil je graag deelnemen? Geef je op in onze winkel, via dit contactformulier of stuur een e-mail naar info@goossensvelp.nl. Geef daarin aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag). Zo ben jij meer zeker van jouw voorkeuren en kunnen wij iedereen vooraf zo goed mogelijk indelen!

Maak gebruik van deze leuke (gratis) mogelijkheid tot het uitgebreid testen van een aantal van de nieuwste 2019 modellen van Wilier; kom naar onze testdag 20 oktober a.s.! Graag tot dan!

 Naar overzicht