Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Kans maken op uitgebreide onderhoudsbeurt t.w.v. 135,-?

01-06-2019

Neem deel aan onze - herziene - Giro winactie!

Helaas is Tom Dumoulin in de 5e etappe afgestapt en heeft hij de Giro voor dit seizoen vaarwel gezegd als gevolg van een blessure aan zijn knie na een valpartij in de 4e etappe. Enorm balen, maar wij hopen voor hem dat de blessure meevalt en hij zich snel goed kan voorbereiden voor een deelname aan de Tour de France dit wielerseizoen.

Wij houden sinds de start van de Giro een winactie waarbij je kans maakt op o.a. een uitgebreide gouden onderhoudsbeurt voor jouw (race)fiets met een leuke toepasselijke Giro d'Italie bidon t.w.v. in totaal € 140,-. De vragen van die winactie draaiden om Dumoulin. Nu hij niet meer deelneemt aan de Giro hebben wij de actie aangepast en Tom Dumoulin vervangen door Primoz Roglic: de renner van het Nederlandse Team Jumbo-Visma die in de 1e etappe direct de roze trui pakte en ook tot een van de favorieten voor de eindezege behoort.

De antwoorden van personen die tijdens de eerste dagen van onze winactie al hebben deelgenomen - toen de vragen nog om Dumoulin draaiden  - nemen wij mee in deze herziene actie. De antwoorden die zij hebben gegeven passen wij toe op Roglic. De vragen zijn namelijk hetzelfde gebleven, alleen de naam van Dumoulin is vervangen door die van Roglic.

Hoe maak je kans op die gratis uitgebreide onderhoudsbeurt? Doe een gok!

Beantwoord onderstaande vraag:

 

Welke rittijd zet Primoz Roglic neer tijdens de 21e etappe op zondag 2 juni 2019, de individuele tijdrit van 17 kilometer van en naar Verona?

(Antwoord in hoeveel minuten plus seconden)

 

En met onderstaande "bonusvraag" maak je kans op een Goossens Velp cadeaubon t.w.v. € 25,- met Giro d'Italia bidon.

Wint Primoz Roglic de Giro d'Italia?

JA/NEE 

(doorhalen wat niet van toepassing is)

 

De persoon die de juiste tijd raadt (of er het dichtst bij zit) wint een gouden onderhoudsbeurt voor zijn/haar (race)fiets en een leuke Giro d'Italia bidon. Bij 1 of meer dezelfde rittijden wordt de prijs verloot onder de goede antwoorden. Wil je weten wat een gouden onderhoudsbeurt voor de racefiets precies inhoudt? Kijk dan onder aan dit bericht.

Vervolgens verloten wij onder de overige deelnemers, die de bonusvraag juist hebben beantwoord, een Goossens Velp cadeaubon t.w.v. € 25,- met Giro d'Italia bidon.

Deelname is mogelijk in onze winkel (antwoordformulier), via Facebook (antwoorden op het FB-bericht) of geef per e-mail via info@goossensvelp.nl of dit contactformulier de antwoorden samen met jouw gegevens door.

Deze winactie loopt van zaterdag 11 mei t/m zaterdag 1 juni 2019 17:00 uur. Na 17:00 uur is het niet meer mogelijk om deel te nemen. Dit geldt ook voor de deelname per mail/social media/contactformulier: alleen de oorspronkelijke berichten die vóór 1 juni 17:00 uur bij ons op het juiste mail- en FB-adres zijn aangekomen nemen deel aan de actie. Latere inzendingen - ook als het een inzending in de actieperiode maar naar bijvoorbeeld een onjuist mailadres betreft - kunnen niet meer deelnemen. 

In de week van 3 juni 2019 - nadat bekend is wie de Giro d'Italia van 2019 heeft gewonnen - bekijken wij de antwoorden en worden de winnaars vastgesteld waarna wij contact met hen opnemen.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats in onze winkel. Dus de prijs dient in onze winkel afgehaald te worden door de winnaar. Er zal dan ook een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website, social media pagina's en in onze nieuwsbrief.

Veel succes én veel kijkplezier!

---------------------------------------

* Een gouden onderhoudsbeurt voor de racefiets bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Controle en afstellen remmen, versnellingen, naven, assen en balhoofd;

 • Controle stuurinrichting, bouten en moeren;

 • Spaken spannen en wielen richten;

 • De- en montage, reinigen en met nieuw vet monteren van crankstel;

 • De- en montage en reinigen van ketting en tandwielen;

 • Ketting smeren;

 • Reinigen van frame en vork;

 • De- en montage, reinigen en smeren van balhoofd en trapas;

 • De- en montage derailleurs, ontvetten en met nieuw vet monteren;

 • Banden op de juiste druk brengen;

 • Indien schijfremmen: nieuwe olie in remsysteem;

 • De- en montage van eventueel te vervangen rem- en versnellingskabels;

 • De- en montage van eventueel te vervangen stuurlint.

Een gouden onderhoudsbeurt is dus heel uitgebreid en nadien staat jouw (race)fiets er weer helemaal tiptop bij! De prijs van een onderhoudsbeurt is wel exclusief de te vervangen onderdelen en exclusief de montage ervan (tenzij anders aangegeven). Wij voeren een onderhoudsbeurt op afspraak uit. Wij plannen deze in overleg met jou in zodat je de fiets maar zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

 Naar overzicht