Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Jouw fietsseizoen voordelig beginnen?

23-03-2017

De klok wordt verzet, zin in fietsen!

START OF SEASON SALE BIJ GOOSSENS VELP!

In het weekend van 25 maart 2017 wordt de klok een uurtje naar voren verzet; langere dagen met betere weersomstandigheden liggen in het verschiet! Het fietsseizoen kan dan echt van start gaan en daarom houdt Goossens Velp haar Start of Season Sale op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart 2017!

 

Knallende acties en aanbiedingen!

Profiteer deze 2 dagen van:

  • Geselecteerde merkartikelen met zeer hoge kortingen, voor heren én dames! Hiervoor geldt OP=OP!

  • 20% korting op ons voorradige assortiment! Nieuwe fiets of zomeroutfit nodig? Pak je voordeel bij de nieuwste collecties! *

  • Verloting van een luxe Shimano Ogio Trolley koffer t.w.v. € 179,- onder betalende klanten! **

  • 50% korting op onze Goossens fietskleding, heren én damescollectie! Een wielershirt voor slechts € 24,99!

Hoef je niet perse het nieuwste van het nieuwste? In onze fietswinkel hebben wij uiteraard ook uitlopende collecties (zomer)kleding, fietsschoenen, fietshelmen én fietsen met hoge kortingen!

 

Niet alleen aantrekkelijke aanbiedingen maar ook leuke én GRATIS activiteiten!

Op vrijdagavond 24 maart 2017 organiseren wij samen met externe partijen vanaf 19.00 uur tot circa 21.30 uur een viertal (mini) workshops: over sportvoeding, fietskleding, het werk als mechanieker bij Team Giant-Alpecin/Sunweb en onderhoud aan jouw racefiets. Kijk hier voor meer informatie over deze clinics, het aanmelden en de voorwaarden. JE KAN JE HELAAS NIET MEER OPGEVEN VOOR DE WORKSHOPS, DEZE ZITTEN HELEMAAL VOL!

Tevens verzorgen wij op zaterdag 25 maart 2017 in samenwerking met het fietsmerk Ridley een testdag van 10.00 - 16.00 uur.  Die dag kan je diverse racefietsen van dit merk testen. Er zijn ook damesmodellen aanwezig. Kijk hier voor meer informatie over deze testdag, het aanmelden en de voorwaarden.

Deelname aan deze activiteiten is GRATIS!

 

Onze flyer

 

Voor alle aanbiedingen geldt OP=OP!

Zoals je op de flyer kunt zien, organiseren wij tijdens het Paasweekend (zaterdag 15 en maandag 17 april - 2e Paasdag) onze e-bike testdagen. Wij informeren jou graag over de werking van en de verschillen tussen de diverse elektrische fietsen. Tevens kan je die dagen diverse e-bikes uitproberen.  Niet alleen elektrische stadsfietsen van de merken Cannondale, Giant en Trek met ondersteuning van Bosch, Yamaha en Shimano Steps maar naar verwachting ook elektrische mountainbikes. In ieder geval van het merk Cube zal er een Reaction 29-er mountainbike met elektrische ondersteuning van Bosch als testfiets beschikbaar zijn. Houd de site en social media in de gaten voor meer informatie over deze dagen!

En..... in de maand mei 2017 bestaat onze winkel 10 jaar! Dit vieren wij graag samen met jou op zaterdag 13 mei 2017 met diverse feestelijke acties. Hierover later meer! Daarnaast verloten wij 1 gratis fiets t.w.v. € 1.499,- en 1 gratis onderhoudsbeurt t.w.v. € 200,- ter ere van dit 10-jarig jubileum. Kijk hier voor meer informatie of deze jubileumactie!

 

Namens het gehele team van Goossens Velp een heel mooi fietsseizoen met veel veilige kilometers toegewenst!

Graag tot ziens bij Goossens Velp tijdens de START OF SEASON SALE! De verse koffie staat dan klaar!

 

* Korting is geldig op de adviesprijs van bij Goossens Velp voorradige artikelen. Bij te bestellen artikelen (uit ons assortiment) hanteren wij een korting van 15% op de adviesprijs. De kortingsactie is niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.  Ook MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten, accu's en artikelen van het merk Garmin zijn uitgesloten van de kortingsactie. Fietsproject en inruil uitsluitend in overleg. Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen.

** Op 24 en 25 maart 2017 kan elke klant na aankoop (eenmaal per dag)  een formulier bij de kassabalie verkrijgen waarop hij/zij zijn/haar gegevens kan invullen en deze vervolgens bij ons kan inleveren. In de week van 27 maart 2017 trekken wij 1 winnaar uit alle ingeleverde formulieren waarna wij telefonisch contact opnemen met de winnaar om hem/haar dit mede te delen en te vragen onze winkel te bezoeken zodat wij de trolley koffer kunnen uitreiken. Er zal dan tevens een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media.

 Naar overzicht