Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Interessante workshops voor fietsliefhebbers!

08-03-2017

Op zoek naar tips over onderhoud aan jouw racefiets, over sportvoeding of fietskleding?

Benieuwd naar het werk van een mechanieker bij Team Giant-Alpecin/Sunweb?

Neem deel aan onze (mini) clinics!

 

Op vrijdagavond 24 maart 2017 verzorgen wij in onze fietswinkel vanaf 19.00 uur tot circa 21.30 uur een viertal (mini) workshops over:

1. Sportvoeding, mini workshop verzorgd door Patrick Kersemakers van de firma Tehava, leverancier van o.a. het merk Born

2. Het werk van een mechanieker bij Team Giant-Alpecin/Sunweb, mini workshop verzorgd door Berteld Dekker van Team Giant-Alpecin/Sunweb

     

3. Fietskleding en -accessoires, mini workshop verzorgd door Ruben Crusio van de firma Wolvenberg, leverancier van o.a. de merken Castelli, Sportful, Roeckl en Lazer

             

 

4. Onderhoud racefiets, workshop verzorgd door onze monteur Mark. Hij zal dan uitleg geven over het onderhoud van een racefiets en hoe bepaalde kleine reparaties uitgevoerd kunnen worden. Indien gewenst kan je bepaalde handelingen ook zelf op een racefiets uitproberen.

De 3 mini workshops (nr. 1 t/m 3) vinden tegelijkertijd plaats vanaf 19.00 uur, waarbij alle deelnemers in groepjes worden verdeeld welke om ongeveer het half uur rouleren tussen de presentaties. De workshop onderhoud (nr. 4) is een gezamenlijke workshop welke volgt na de 3 mini workshops.

Geïnteresseerd in deelname? Meld je dan uiterlijk op 22 maart 2017 aan door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site met vermelding van AANMELDING WORKSHOPS.  Wil je een bepaald onderwerp graag besproken hebben tijdens de workshop onderhoud? Geef dit dan ook aan in je bericht. Dit kunnen wij dan meenemen in de presentatie, dit is wel afhankelijk van het onderwerp en de ervaring van de deelnemers. Wij garanderen dus niet dat het onderwerp ook zal worden besproken.

Deelname aan de workshops is GRATIS. Je wordt zelfs beloond! Meld jij je van te voren (= voor 23 maart a.s.) aan én neem je deel aan alle 3 de mini workshops en/of aan de workshop onderhoud? Dan ligt er op de dag zelf na afloop van de workshops een presentje voor jou klaar. Om praktische redenen kan je dus niet kiezen uit maar 1 of 2 van de 3 mini workshops.

Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen dus de workshops gaan door! De animo is groot, dus je kan je hiervoor helaas niet meer aanmelden!

Graag tot ziens op vrijdagavond 24 maart 2017 bij Goossens Velp!

 Naar overzicht