Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Indoor fietsen op een trainer

28-10-2016

De klok wordt binnenkort verzet, dus het is weer tijd voor Tacx!

Met behulp van een fietstrainer kun je tijdens de donkere en natte wintermaanden toch je fietskilometers maken. Er zijn diverse Tacx trainers; van geavanceerde virtual reality trainers tot meer eenvoudige ergotrainers en fietstrainers.  Naast fietstrainers heeft Tacx ook rollenbanken in het assortiment; je bent dan veel vrijer in je bewegingen omdat je hiermee het natuurlijke fietsgevoel van de weg benadert.  

Goossens Velp is officieel Tacx Test Centre. In onze winkel vind je in de koude wintermaanden een testopstelling van de Tacx NEO Smart trainer; een direct drive indoortrainer die met zijn geavanceerde eigenschappen tot het meest natuurgetrouwe fietsgevoel leidt, ook tijdens beklimmingen.  

Daarnaast heb je in onze fietswinkel de mogelijkheid om de Tacx Booster te testen, een basis Tacx fietstrainer met magneetrem.  

Naast fietstrainers van Tacx werken wij ook met indoor trainers van het merk Wahoo. De Wahoo KICKR trainer hebben wij ook als testopstelling in onze winkel staan:

Een van de fietsen op de testopstelling is uitgevoerd met een elektronisch schakelsysteem van Shimano en ovale Rotorbladen. Ook hebben wij een indoor testfiets afgemonteerd met een Stages Powermeter. Dus naast het testen van fietstrainers kun je ook nog andere items binnen in onze fietswinkel uitproberen. Pak je dat mooi nog even mee!

Ben je niet alleen op zoek naar advies en een uitgebreid assortiment aan fietstrainers plus accessoires maar wil je ook zelf trainers testen? Kom dan naar fietswinkel Goossens Velp!Naar overzicht