Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Hippe Cortina fiets winnen?

01-06-2016

Wil jij kans maken op een hippe Cortina transportfiets en tevens KWF Kanker Bestrijding steunen?

Koop dan voor € 2,- een lot van Stichting Posbank 6x6! Hiermee steun je KWF Kanker Bestrijding en maak je tevens kans op een mooie Cortina U4 Transport damesfiets met o.a. 3 versnellingen, terugtraprem en voordrager, welke wij beschikbaar hebben gesteld voor de verloting. De loten zijn o.a. op 18 juni 2016 tijdens het Schaapscheerdersfeest in Rheden aan te kopen.

De trekkingsdatum is zaterdag 18 juni 2016 tijdens het Schaapscheerdersfeest in Rheden. Voor meer informatie kijk op de website van Posbank 6x6 of op hun facebookpagina.

Team Pa, de oprichter van Stichting Posbank 6x6, is inmiddels (mét de roze Seat Ibiza) vertrokken naar Frankrijk voor deelname aan Alpe d'HuZes op 2 juni 2016. Dit team neemt jaarlijks deel aan dit evenement om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kanker Bestrijding. Tot en met 2015 heeft Team Pa een bedrag van maar liefst € 137.000,- gedoneerd aan Alpe d'HuZes! In samenwerking met Posbank 6x6 proberen zij dit jaar zoveel mogelijk fondsen te werven door o.a. de verkoop van loten, individuele donaties en het door diverse sponsoren laten bedrukken en uiteindelijk verkopen van de roze Seat Ibiza met ook de handtekening van Maarten Tjallingii!

Wij wensen Team Pa en alle overige deelnemers aan Alpe d'HuZes heel veel succes op 2 juni a.s.!Naar overzicht