Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Het is weer tijd voor onze voordelige winterbeurt actie!

08-11-2017

Is jouw racefiets aan een uitgebreide onderhoudsbeurt toe?

Breng je racefiets voor 12 november 2017 voor een winterbeurt en profiteer van heel veel korting!

Goossens Velp heeft namelijk weer haar winterbeurtenactie!

Een winterbeurt houdt in:

  • complete demontage van alle onderdelen van de fiets (tot een kaal frame);

  • alle onderdelen zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage;

  • opbouwen van de fiets en voorzien van nieuw vet;

  • 10% korting op de adviesprijs van onderdelen die - na overleg - vervangen zijn.

Wij kunnen de winterbeurt uitvoeren op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Een winterbeurt kan dus niet op afspraak uitgevoerd worden, de fiets houden wij daarom graag voor een langere periode hier.

Het reguliere tarief voor een winterbeurt is (min.) € 199,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen). Dit tarief is gebaseerd op de daadwerkelijke uren die wij nodig hebben om een volledige winterbeurt uit te voeren., maar..... als je jouw racefiets vóór 12 november 2017 brengt, dan ontvang je een korting van maar liefst € 64,-. Je betaalt dan dus geen € 199,- maar € 135,- voor de winterbeurt!

Breng je jouw fiets vóór 10 december 2017 dan hanteren wij een tarief van € 159,-.

Dus hoe eerder je een winterbeurt laat inplannen, hoe voordeliger!

Vanaf 12 december 2017 wordt een tarief van € 199,- doorberekend. Je loopt dan echter ook de kans dat er geen ruimte meer is in onze winterbeurten planning.

Vooraf kunnen wij jou een indicatie van de kosten geven zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij een winterbeurt is het in ieder geval nodig om stuurlint en rem- en versnellingskabels te vervangen.

Het stuurlint (t.w.v. € 10,-) ontvang je GRATIS in combinatie met een winterbeurt. Mocht je een ander - duurder - stuurlint gemonteerd willen hebben dan is dat voor een meerprijs mogelijk.

Een volledige set zwarte Shimano kabels bieden wij in combinatie met een winterbeurt zeer voordelig aan van € 49,99 voor € 39,99. Voor originele zwarte Campagnolo kabels hanteren wij een meerprijs van € 25,-.

Dus voor rond de € 175,- heb jij jouw racefiets weer piekfijn in orde voor het nieuwe wegseizoen (in plaats van min. € 259,-). Uiteraard mits vóór 12 november 2017 de racefiets bij ons is ingeleverd en er naast stuurlint en kabels verder geen onderdelen vervangen hoeven worden.

Mocht tijdens de uitvoering van de winterbeurt blijken dat er toch meer (kostbare) onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn dan vooraf door ons aangegeven, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou.

Het laten uitvoeren van een winterbeurt aan andere fietsen dan een racefiets is op aanvraag mogelijk bij Goossens Velp.Naar overzicht