Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Goossens Ride Race

25-09-2019

Woensdag 25 september a.s. zal de laatste Goossens Ride Race van 2019 plaatsvinden. In het voorjaar van 2020 starten we het weer op.

Ben jij van de partij?

De klok wordt in de nacht van zaterdag 30 maart op zondag 31 maart 2019 verzet en dus worden de avonden weer langer. Reden om de Goossens Ride Race weer op te starten!

Dit jaar (in principe) elke woensdagavond in plaats van eenmaal per 2 weken, in de periode van april tot ongeveer oktober (mits voldoende animo). De eerste Ride op de racefiets vindt plaats op woensdag 3 april a.s. Wij verzamelen rond 18:30 uur bij de entree van onze winkel om vervolgens na 18:30 uur vanaf onze parkeerplaats te vertrekken voor een gezamenlijke rit van circa 2 uren in de omgeving van Velp. We verwachten rond 20:30 uur terug te zijn maar de eindtijd kan variëren en is afhankelijk van de gereden route, snelheid en wanneer de zon ondergaat. De eerste ritten kunnen mogelijk wat korter zijn omdat het om 20:30 uur nog donker is maar zorg voor de zekerheid dat jouw racefiets dan in ieder geval van goede verlichting is voorzien zodat je goed zichtbaar bent.

Enige ervaring met wielrennen is gewenst. Het betreft echter een rit op "toerniveau": het gaat om het plezier van het samen fietsen en niet zo zeer een hoge gemiddelde snelheid. Deelname is op eigen risico en het dragen van een fietshelm is verplicht.

Mocht de Ride een keer geen doorgang kunnen vinden dan vermelden wij dat op onze social media pagina's en op de website. Uiteraard proberen we dit zo tijdig mogelijk te laten weten.

Kom jij uit de omgeving van Velp en lijkt het je leuk om samen met andere wielrenners op pad te gaan zonder enige verplichtingen? Sluit je dan gratis aan bij de Goossens Ride Race van Goossens Velp en pak je voordeel van het fietsen in een groep!Naar overzicht