Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Goossens Ride Race

24-10-2018

Woensdag 24 oktober jl. was de laatste Goossens Ride op de racefiets van dit jaar; we stappen vanaf ongeveer medio /eind november over op de MTB op de zaterdagochtend tot ongeveer maart/april 2019. Nader bericht hierover volgt nog.

---------------------------------

Eerstvolgende en laatste Goossens Ride op de racefiets van dit jaar: woensdagavond 24 oktober 2018.

Vergeet niet om (goede) verlichting op je racefiets te monteren! Fietskleding dat zorgt voor een goede zichtbaarheid (bijvoorbeeld met reflectie) is aan te bevelen naarmate de dagen korter worden. Deelname op eigen risico.

 

En eenmaal in de 14 dagen, op de racefiets!

Vanaf woensdagavond 4 juli 2018 fietsen wij - het team van Goossens Velp - om de week een gezamenlijke rit op de racefiets in de omgeving van de Veluwe. Het gaat voorlopig om de woensdagavonden in de oneven weken op de racefiets; dus eenmaal in de 14 dagen. Wij vertrekken rond 18.30 uur vanaf onze winkel en verwachten rond 20.30 uur weer terug te zijn maar de eindtijd kan variëren afhankelijk van de route. Wij fietsen een variabele ronde in Velp en omstreken Wie zin en tijd heeft kan en mag zich uiteraard bij ons aansluiten!

Mocht de Ride onverhoopt een keer niet doorgaan dan geven wij dat op de ramen bij de entree van onze winkel (zijde parkeerplaats) aan.

Deelname is op eigen risico en het dragen van een fietshelm is verplicht.

De Goossens Ride (zowel MTB als race) op de zaterdagochtend komt hiermee te vervallen vanwege te weinig animo. Bovendien kon er op zaterdagochtend - onder winkeltijd - maar 1 van ons team mee fietsen en nu heeft een ieder van ons de mogelijkheid. Dat maakt de Ride meer een Goossens Ride!

Graag tot ziens bij onze Goossens Ride!

 Naar overzicht