Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Goossens Ride, ook op de racefiets!

02-06-2018

- Wegens te weinig animo komt de Goossens Ride op de zaterdagochtend helaas te vervallen -

Goossens Ride in een nieuw jasje!

Vanaf woensdagavond 4 juli a.s. fietst het team van Goossens Velp voorlopig om de week een gezamenlijke rit op de racefiets in de omgeving van Velp. Het gaat dus om de oneven weken, starttijd rond 18.30 uur vanaf de parkeerplaats (entree) bij onze winkel en rond 20.30 uur verwachten wij weer terug te zijn in Velp (eindtijd kan variëren). Wie tijd en zin heeft, sluit zich bij ons aan!

Elke 1e zaterdag van de maand!


De eerstvolgende Goossens Ride op de racefiets staat gepland voor zaterdag 7 juli a.s. vanaf 8.30 uur met onze parkeerplaats als start- en eindpunt en onder begeleiding van een van onze collega's uit het Goossens Velp team. Wij fietsen dan een vaste ronde over de prachtige glooiende wegen rondom de Posbank. Wij proberen tussen 10:00 en 10:15 uur weer bij de winkel terug te zijn waar wij ter afsluiting samen een kop koffie (of thee) drinken.

Deelname aan de Goossens Ride race is op eigen risico en enige ervaring met wielrennen is wel vereist, mede vanwege het parcours met beklimmingen. Daarnaast is het dragen van een fietshelm tijdens de rit verplicht.

Bij voldoende animo gaat het in 2018 om de volgende zaterdagen: 7 april , 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september en 6 oktober.

 

Sluit jij je ook aan bij onze Goossens Ride?Naar overzicht