Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Goossens GIROZE actiedagen 6 en 7 mei

28-04-2016

De Giro d'Italia doorkruist onze gemeente op 8 mei a.s.!

Een mooie reden om extra uit te pakken op 6 & 7 mei!

Gelderland kleurt roze vanwege de komst van de Giro. Wij verwelkomen de Giro d'Italia van harte en vieren dit met jou middels onze Goossens GIROZE actiedagen op 6 en 7 mei a.s. waarbij ook de kleur ROZE centraal staat! Onze winkel verkeert deze dagen namelijk in feestelijke roze sferen met een Italiaans tintje!

 

 

Profiteer tijdens onze GIROZE actiedagen van diverse KORTING- EN WINACTIES:

  • Trek op 6 en 7 mei iets roze aan en ontvang die dagen 15% korting op de adviesprijs van al je aankopen op die dag!*

  • Ontvang op 6 en 7 mei op alle voorradige artikelen met een (gedeeltelijk) roze kleur 20% korting op de adviesprijs!*

  • Ontvang op 6 en 7 mei op alle voorradige artikelen met de Italiaanse tricolore kleuren 20% korting op de adviesprijs!* Denk hierbij aan Italiaanse merken als Castelli, Sportful, Sidi, Fizik, Kask en Wilier!

  • Zoek & vind op 6 en 7 mei een roze 'coupon' in onze winkel en ontvang daarmee 20% korting op de adviesprijs van een artikel naar keuze uit onze voorraad! Zo'n roze 'coupon' is herkenbaar aan het roze Giro Gelderland hartje dat er op vermeld staat. Op beide dagen verstoppen wij verspreid in onze winkel 8 van deze 'coupons'. Dus in totaal 16 stuks. Maximaal 1 'coupon' per persoon.*

  • Neem op 6 en 7 mei deel aan onze Goossens GIROZE quiz en maak kans op een 'GIROZE' Italia fietspakket bestaande uit diverse leuke en praktische fietsartikelen! Dit pakket is uiteraard samengesteld op basis van de thema's 'roze' en 'Italië'. Onder de deelnemers aan onze GIROZE quiz die alle antwoorden goed hebben, verloten wij dit pakket t.w.v. ruim € 400,-!**

  • Ook tijdens je bezoek aan onze winkel kan je de Giro blijven volgen op 1 van onze 2 TV schermen!

  • Geniet daarbij van lekkere 'roze' en 'Italiaanse' hapjes!

  • Kinderen vermaken zich deze dagen prima op het aanwezige  SPRINGKUSSEN! Ook ligt er een roze (of blauwe) ballon bij de kassabalie voor ze klaar!

* De kortingsacties zijn niet met elkaar te combineren (korting is geldig op adviesprijs) noch met andere acties en/of inruil. Fietsproject in overleg. Cadeaubonnen, MTB vergunningen, artikelen van het merk Garmin, accu's en arbeidskosten zijn van deze kortingsactie uitgesloten.

** Alleen betalende klanten op 6 en 7 mei 2016 kunnen eenmaal aan de quiz deelnemen (bij aankoop van uitsluitend MTB vergunning is deelname echter niet mogelijk). Onder de deelnemers die alle antwoorden van de quiz goed hebben, verloten wij in de week van 9 mei 2016 het fietspakket.

Geniet van de (door)komst van de Giro en graag tot ziens op onze GIROZE actiedagen!Naar overzicht