Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Goossens fietskleding in nieuw design!

27-05-2017

Onze nieuwe Goossens kledinglijn is vanaf vandaag in onze fietsenwinkel verkrijgbaar!

Wij vonden het tijd voor een nieuw outfit! De huidige zwart/witte variant ging al een tijd mee en was dus wel aan modernisering toe.

Wij hebben gekozen voor een kleurstelling gebaseerd op onze huisstijl: zwart, wit en een beetje (Goossens) blauw. Nog steeds een design met een vrij neutrale kleurstelling maar nu 'strakker' en minder druk vormgegeven, meer van deze tijd.

De producent van onze nieuwe kleding is dezelfde als die van het - bij waarschijnlijk velen nog wel bekende - prettige fietskledingmerk van weleer,  Ultima. Dit belooft een mooie pasvorm en goede kwaliteit fietskleding!

Van onze nieuwe Goossens fietskleding hebben wij de volgende items beschikbaar in een groot aantal maten:

Fietsshirt korte mouwen met lange rits: € 49,99

Fietsbroek kort : € 59,99

Fietsshirt lange mouwen: € 59,99

Fietsbroek lang met zeem en bretels: € 79,99

 

Voor de dames is hetzelfde design verkrijgbaar maar dan in een damespasvorm en alleen van de zomerset. Het damesshirt korte mouwen heeft een meer vrouwelijke belijning. De korte damesbroek is uitgevoerd zonder bretels, met een dameszeem en met iets kortere broekspijpen.

Het blauwe streepje op de linker broekspijp van de korte broek is alleen aan de zijkant zichtbaar en dus niet volledig rondom, zoals je ook op onderstaande foto's kunt zien.

Tijdelijk met introductiekorting!

Onze Goossens fietskleding is al scherp geprijsd in verhouding tot pasvorm en kwaliteit maar de zomerset, heren en dames, is nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 95,- in plaats van € 109,98! Deze aanbieding is geldig t/m zaterdag 17 juni 2017.

Gesoigneerd en met comfort op de fiets in Goossens tenue!Naar overzicht