Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Giant of Liv fietsen testen?

07-04-2018

Kom naar onze testdag 7 april a.s.!

 

Op zaterdag 7 april a.s. organiseren wij in samenwerking met Giant/Liv een testdag bij onze fietsenwinkel. Op deze dag kan je van 10:30 tot 15:30 uur een aantal high-end modellen uit de collectie van 2018 testen op en rondom de Posbank. Een mooie kans om een uitgebreide testrit in eigen omgeving te maken met bijvoorbeeld die gave aerodynamische Propel Advanced Disc met schijfremmen!

 

 

Beschikbare testmodellen:

 

Giant racefietsen:

TCR Advanced Pro 0 Disc maten M en L

Propel Advanced Pro Disc maten M en L

Defy Advanced Pro 1 maten M, ML en XL

 

Giant mountainbikes:

Anthem Advanced 1 maten S, M en L

 

Liv racefietsen:

Langma Advanced Pro 1 Disc maten XS, S en M

Avail Advanced maten S en M

 

 

Programma en voorwaarden

Vooraf aanmelden voor de testdag kan t/m uiterlijk 5 april a.s. door een mailtje te sturen naar info@goossensvelp.nl of via het contactformulier op onze site. Geef daarin ook aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag).

Wij zetten die dag geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Personen die zich tijdig voor inschrijven (vóór 6 april 2018) ontvangen van ons een kleine beloning (incl. kortingsbon) op de testdag. Uiteraard kan je na 5 april a.s. of op de dag zelf ook nog beslissen om deel te nemen maar dan kunnen we niet garanderen dat het gewenste model direct voor jou beschikbaar is.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

 

Maak een testrit tijdens de Goossens Ride Race!


Op zaterdag 7 april a.s. vindt ook onze 1e Goossens Ride op de racefiets plaats vanaf 08:30 uur met onze parkeerplaats als start- en eindpunt. Samen met iemand uit ons Goossens Velp team fiets je een vaste ronde over de prachtige glooiende wegen rondom de Posbank. Wij proberen tussen 10:00 en 10:15 uur weer bij de winkel terug te zijn waar wij ter afsluiting samen een kop koffie (of thee) drinken. Het leuke aan de 1e Goossens Ride op de racefiets is dat je deze kan combineren met deze Giant en Liv testdag. Je kan namelijk een racefiets uit de Giant of Liv testvloot laten reserveren van 08:30 tot 10:15 uur en daarmee een testrit maken tijdens de Goossens Ride! Heb je interesse in het testen van een Giant of LIV racefiets tijdens onze Goossens Ride? Geef dit dan ook tijdig (vóór 6 april a.s.) aan per mail via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier, zodat wij de betreffende racefiets voor jou kunnen reserveren tussen 08:30 en 10:15 uur.

Maak gebruik van deze leuke mogelijkheid tot uitgebreid testen van een aantal high-end modellen van Giant én Liv; kom naar onze testdag zaterdag 7 april a.s.! Graag tot dan!Naar overzicht