Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Gewijzigde openingstijden per 1 februari 2018!

20-01-2018

Dinsdagochtend eerder geopend!

Vind jij het ook zo vervelend dat jij jouw fiets alleen maar op koopavond of zaterdag kan brengen/halen voor reparatie omdat je doordeweeks vanwege jouw werktijden niet in de gelegenheid bent? Daar hebben wij nu de oplossing voor! Speciaal voor deze groep mensen openen wij vanaf 6 februari 2018 voortaan elke dinsdag om 07:30 uur.

Op deze wijze bieden wij jou de mogelijkheid om na het weekend en voordat je naar het werk gaat jouw fiets al ter reparatie aan te bieden. Wij proberen er dan voor te zorgen dat deze weer zo snel als mogelijk gerepareerd rijklaar staat, zodat je in het weekend weer kunt fietsen; mits je een afspraak hebt gemaakt en alle onderdelen beschikbaar zijn. Wij verrichten fietsonderhoud en reparaties zoveel mogelijk op afspraak, zodat jij jouw fiets zo kort mogelijk hoeft te missen. Met name in het hoogseizoen (april t/m september) adviseren wij jou dan ook om tijdig een afspraak te maken. Niet alle reparaties zijn helaas te voorzien; ook bij pech en dus zonder afspraak proberen wij de fiets zo snel als mogelijk te repareren.

De eerste dinsdag dat de werkplaats al om 07:30 uur geopend zal zijn, is dinsdag 6 februari 2018.

Koopavond

In de maanden november t/m februari sluiten wij de winkel op vrijdagavond - koopavond -  een uurtje eerder, dus om 20:00 uur i.p.v. 21:00 uur. Dit gaat in vanaf vrijdag 2 februari a.s. De overige maanden - maart t/m oktober -  is de winkel op vrijdagavond gewoon tot 21:00 uur geopend.

De eerstvolgende vrijdag dat wij om 20:00 uur sluiten is dus vrijdag 2 februari a.s.

Vanaf vrijdag 2 maart is de winkel weer tot 21:00 uur geopend (t/m eind oktober).

Vanaf vrijdagavond 2 november 2018 sluit de winkel dan weer om 20:00 uur.  Dit geldt daarna dan voor alle vrijdagen in de maanden november, december, januari en februari.

 Naar overzicht