Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Gaat Tom Dumoulin zijn favorietenrol waarmaken?

11-05-2019

Giro d'Italia gaat weer van start!

Deze winactie is herzien vanwege het feit dat Tom Dumoulin tijdens de 5e etappe de Giro heeft verlaten. Kijk hier voor de herziene versie van onze Giro d'Italia winactie.

------------

De 102e editie van de ronde van Italië start vandaag in Bologna met een individuele heuveltijdrit van 8 kilometer. 2 jaar geleden schreef Tom Dumoulin geschiedenis door als eerste Nederlandse man de Giro d'Italia te winnen. Vorig jaar werd hij 2e in het algemeen klassement. Prachtige prestaties en ook dit jaar is hij weer 1 van de favorieten voor de eindzege. Met name het aantal tijdritkilometers in deze Giro maakt het parcours een kansrijk parcours voor Dumoulin maar gaat hij zijn favorietenrol waarmaken en zijn 2e titel behalen? Wij kijken enorm uit naar zijn strijd met o.a. Primoz Roglic en Simon Yates. Bij deze wensen wij Tom Dumoulin en alle andere deelnemende Nederlandse wielrenners heel veel succes toe de komende weken! Zet hem op!

 

DOE EEN GOKJE EN MAAK KANS!

Is Dumoulin jouw favoriet? Of denk je dat hij het toch net moet afleggen tegen bijvoorbeeld de in de Ronde van Normandië imponerende Roglic of oudgediende Nibali? Wij gaan het allemaal zien de komende wekend; spannend!

Houd jij wel van een gokje en wat extra spanning? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een uitgebreide gouden onderhoudsbeurt voor jouw (race)fiets en een Giro d'Italia bidon van het merk Elite t.w.v. in totaal ruim € 140,-.

Een gouden onderhoudsbeurt voor de racefiets bestaat uit de volgende werkzaamheden:

 • Controle en afstellen remmen, versnellingen, naven, assen en balhoofd;

 • Controle stuurinrichting, bouten en moeren;

 • Spaken spannen en wielen richten;

 • De- en montage, reinigen en met nieuw vet monteren van crankstel;

 • De- en montage en reinigen van ketting en tandwielen;

 • Ketting smeren;

 • Reinigen van frame en vork;

 • De- en montage, reinigen en smeren van balhoofd en trapas;

 • De- en montage derailleurs, ontvetten en met nieuw vet monteren;

 • Banden op de juiste druk brengen;

 • Indien schijfremmen: nieuwe olie in remsysteem;

 • De- en montage van eventueel te vervangen rem- en versnellingskabels;

 • De- en montage van eventueel te vervangen stuurlint.

Een gouden onderhoudsbeurt is dus heel uitgebreid en nadien staat jouw (race)fiets er weer helemaal tiptop bij! De prijs van een onderhoudsbeurt is wel exclusief de te vervangen onderdelen en exclusief de montage ervan (tenzij anders aangegeven). Wij voeren een onderhoudsbeurt op afspraak uit. Wij plannen deze in overleg met jou in zodat je de fiets maar zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

 

Hoe doe je mee?

Je maakt kans door onderstaande vraag te beantwoorden:

Welke rittijd zet Tom Dumoulin neer tijdens de 21e etappe op zondag 2 juni 2019, de individuele tijdrit van 17 kilometer van en naar Verona?

(Antwoord in hoeveel minuten plus seconden)

 

En met onderstaande "bonusvraag" maak je kans op een Goossens Velp cadeaubon t.w.v. € 25,- met Giro d'Italia bidon.

Wint Tom Dumoulin voor de 2e keer de Giro d'Italia?

JA/NEE 

(doorhalen wat niet van toepassing is)

De persoon die de juiste tijd raadt (of er het dichtst bij zit) wint een gouden onderhoudsbeurt voor zijn/haar (race)fiets en een leuke Giro d'Italia bidon. Bij 1 of meer dezelfde rittijden wordt de prijs verloot onder de goede antwoorden.

Vervolgens verloten wij onder de overige deelnemers, die de bonusvraag juist hebben beantwoord, een Goossens Velp cadeaubon t.w.v. € 25,- met Giro d'Italia bidon.

Deelname is mogelijk in onze winkel (antwoordformulier), via Facebook (antwoorden op het FB-bericht) of geef per e-mail via info@goossensvelp.nl of dit contactformulier de antwoorden samen met jouw gegevens door.

Deze winactie loopt van zaterdag 11 mei t/m zaterdag 1 juni 2019 17:00 uur. Na 17:00 uur is het niet meer mogelijk om deel te nemen. Dit geldt ook voor de deelname per mail/social media/contactformulier: alleen de oorspronkelijke berichten die vóór 1 juni 17:00 uur bij ons op het juiste mail- en FB-adres zijn aangekomen nemen deel aan de actie. Latere inzendingen - ook als het een inzending in de actieperiode maar naar bijvoorbeeld een onjuist mailadres betreft - kunnen niet meer deelnemen. 

In de week van 3 juni 2019 - nadat bekend is wie de Giro d'Italia van 2019 heeft gewonnen - bekijken wij de antwoorden en worden de winnaars vastgesteld waarna wij contact met hen opnemen.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats in onze winkel. Dus de prijs dient in onze winkel afgehaald te worden door de winnaar. Er zal dan ook een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website, social media pagina's en in onze nieuwsbrief.

Veel succes én veel kijkplezier!Naar overzicht