Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Gaat Dumoulin zijn titel prolongeren?

19-05-2018

Vrijdag 4 mei 2018 start de Giro d'Italia!

Vorig jaar schreef Tom Dumoulin geschiedenis door als eerste Nederlandse man de Giro d'Italia te winnen. Een prachtige prestatie! Vanaf vrijdag 4 mei 2018 zal hij zijn titel verdedigen tijdens de 101e editie van de ronde van Italië welke start met een individuele tijdrit in de straten van Jeruzalem. Wij zijn ontzettend benieuwd of Dumoulin zijn titel gaat prolongeren en kijken uit naar zijn strijd met o.a. Chris Froome (samen met Wout Poels!) en Thibaut Pinot. Bij deze wensen wij Tom Dumoulin en alle andere deelnemende Nederlandse wielrenners heel veel succes toe de komende weken! Zet hem op!

DOE EEN GOKJE EN MAAK KANS!

Is Tom Dumoulin jouw favoriet? Of denk je dat hij het toch net moet afleggen tegen bv. Chris Froome? Het parcours van 2018 bevat minder tijdritkilometers en is dus meer geschikt voor klimmers. Maar Tom heeft laten zien dat hij als klimmer ook zijn mannetje staat. De vraag is of hij bergop net zo sterk is als Chris Froome? Laatstgenoemde moet dan wel in topvorm zijn tijdens deze ronde. Wij gaan het allemaal zien de komende wekend; spannend!

Houd jij wel van een gokje en wat extra spanning? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een gratis Goossens zomerkledingset met Giro d'Italia bidon t.w.v. ruim € 140,-. De te winnen Goossens kledingset, bestaande uit een shirt korte mouwen en een korte fietsbroek, is beschikbaar in een heren- en damesversie.

Hoe doe je mee?

Je maakt kans door onderstaande 2 vragen te beantwoorden:

Welke rittijd zet Tom Dumoulin neer tijdens de 16e etappe op 22 mei, de individuele tijdrit van 34,2 kilometer met vertrek vanuit Trente?

Antwoord in hoeveel minuten plus seconden.

Wint Tom Dumoulin voor de 2e keer de Giro d'Italia?

JA/NEE  (doorstrepen wat niet van toepassing is)

De persoon die het goede antwoord geeft én de juiste tijd raadt (of er het dichtst bij zit) wint een comfortabele Goossens kledingset en een leuke Giro d'Italia bidon. Bij 1 of meer dezelfde rittijden onder de goede antwoorden wordt de prijs verloot.

Deelname is mogelijk in onze winkel (antwoordformulier), via Facebook (antwoorden op het FB-bericht) of geef per e-mail of dit contactformulier de antwoorden samen met jouw gegevens door.

Deze winactie loopt t/m dinsdag 22 mei 2018 12:00 uur. Na 12:00 uur is het niet meer mogelijk om deel te nemen.

In de week van 29 mei 2018 - nadat bekend is wie de Giro d'Italia in 2018 heeft gewonnen - bekijken wij de antwoorden en wordt de winnaar vastgesteld waarna wij contact met hem/haar opnemen.

De uitreiking van de prijs vindt plaats in onze winkel. Er zal dan ook een foto van de uitreiking worden gemaakt voor op onze website en social media pagina's.

Veel succes én veel kijkplezier!

 

 Naar overzicht