Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Fiandre: test, koop en maak kans op cashback!

14-12-2018

Sportful Fiandre Ultimate jack - testers gezocht!

Met het Fiandre Ultimate WS jack werd het kroonjuweel aan de Sportful Fiandre lijn toegevoegd. Een prettig jack om te dragen bij temperaturen die uiteenlopen van 0 tot 20 graden. Een onmisbaar kledingstuk tussen september en april. Uitermate geschikt voor de toch vaak wel zachte winters hier in Nederland.

De winddichte stof van dit jack is licht van gewicht en soepel, dus je kunt je er gemakkelijk en vrij in bewegen. Deze Sportful Fiandre jas beschermt niet alleen tegen wind, maar zeker ook tegen regen. De buitenste laag van de jas is namelijk afgewerkt met een waterafstotende coating (NoRain). Zo parelen regendruppels direct van het kledingstuk. Bovendien is het jack afgewerkt met een waterdichte YKK-ritssluiting.

Wil je vóór aankoop zelf ervaren hoe fijn het Fiandre Ultimate WS Jacket is? In onze fietswinkel hebben wij de maten XL en XXL beschikbaar om te testen. Let wel, het jack valt iets kleiner uit.

Vergeet niet onderweg tijdens het testen een leuke foto van jou met het testjack te maken. Waarom? Indien je overtuigd bent geraakt van de hoogwaardige kwaliteit van dit Sportful Fiande jack en je schaft een Fiandre Ultimate jack bij ons aan, dan kan je het volledige aankoopbedrag terug winnen door de foto met het testjack op social media te plaatsen met gebruik van de hashtag #fiandretestteam. Het betreft een actie van onze Sportful leverancier; de voorwaarden vind je in onze winkel bij de 'kapstok' met testjassen.

Bezoek fietsenwinkel Goossens Velp, informeer naar de mogelijkheden of maak direct een testrit!Naar overzicht