Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Demonstratie fietsmeting en fietshouding racefiets 28 december 2015

22-12-2015

Tijdens onze SHOP-JE-RIJK-DAGEN niet alleen profiteren van korting maar ook jouw kennis verrijken?

Neem dan deel aan 1 van onze demonstraties/workshops! Zo organiseren wij maandag 28 december a.s. van 10.30 tot circa 11.30 uur een demonstratie fietshouding racefiets a.h.v. een fietsmeting via Cyclefit.

Onze collega Richard laat zien hoe een fietsmeting met behulp van het fietsmeetsysteem Cyclefit wordt uitgevoerd. Door het opmeten van een aantal essentiële lichaamsmaten kan er met dit systeem voor elk individu een voor hem of haar optimale fietshouding worden berekend. Deze maten kunnen op correcte en eenduidige wijze worden gemeten met speciaal hiervoor ontwikkeld meetapparatuur.

Wij verloten onder de geïnteresseerde deelnemers 1 gratis fietsmeting t.w.v. 50 euro welke wij tijdens de demonstratie zullen uitvoeren.

Interesse in deelname aan deze demonstratie? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar info@goossensvelp.nl of vul ons contactformulier in. Geef in je bericht ook aan of je kans wil maken op de gratis fietsmeting tijdens de demonstratie. Aanmelden kan nog t/m woensdag 23 december, waarna wij onder alle geïnteresseerden 1 fietsmeting zullen verloten. De winnaar ontvangt uiterlijk 24 december een e-mailbericht van ons.

Benieuwd naar het verdere programma van onze SHOP-JE-RIJK-DAGEN? Kijk dan hier.Naar overzicht