Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Dealershow Van Nicholas

15-09-2015

Afgelopen zondag mochten wij de titanium modellen van Van Nicholas bewonderen op de dealershow in Nijkerk. Het assortiment hebben zij dit jaar uitgebreid met drie nieuwe modellen; op elk gebied - race, mtb en touring - een nieuw model.

Voor de wielrenners die een goede balans zoeken tussen snelheid en comfort is de Boreas ontworpen, ook wel de "smooth sprinter" genoemd. Deze prachtige racefiets is er al vanaf een adviesprijs van € 2.562,- (Sram Apex).

Op mountainbikegebied is er nu de Revelstoke, de "all-mountain marathon machine". Met deze mountainbike heb je de keuze tussen het rijden met 27,5"+ of 29-er wielen. Een mooie mountainbike met gave details, welke beschikbaar is vanaf een adviesprijs van € 3.618,- (Shimano SLX).

Let wel, de Revelstoke is (nog) niet beschikbaar met de afgebeelde (gave) titanium voorvork maar alleen met een verende voorvork!

Van Nicholas heeft nu ook een touring model welke is uitgevoerd met het Pinion versnellingssysteem (18 speed), de Deveron . Deze fiets is - net zoals de andere modellen - helemaal naar jouw wensen te configureren. Verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van € 5.690,-.

Benieuwd naar titanium fietsen? Goossens Velp is dealer van Van Nicholas en heeft diverse titanium modellen op voorraad staan. Bezoek onze winkel, bekijk en probeer.Naar overzicht