Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Cortina E-Octa accu upgrade actie

23-04-2019

Gratis accu upgrade t.w.v. € 150,-!

Bij aanschaf van een Cortina E-Octa (Plus) elektrische fiets in onze fietsenwinkel ontvang je in de actieperiode van 1 t/m 30 april 2019 een gratis accu upgrade t.w.v. € 150,-. Je ontvangt dus een 450 Wh accu voor de prijs van een 340 Wh accu of een 750 Wh accu voor de prijs van een 450 Wh accu. Deze actie is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.

De Cortina E-Octa beschikt over 7 Shimano Nexus versnellingen en heeft een adviesprijs van € 1.999,- waarbij de fiets is voorzien van een 340 Wh accu en een gewone lader.

De Cortina E-Octa Plus heeft een luxere afwerking met o.a. 8 Shimano Nexus versnellingen, hydraulische schijfremmen, luxer display met USB-poort en een verende zadelpen. Dit zeer complete model heeft een adviesprijs van € 2.299,- incl. 340 Wh accu en gewone lader.

In beide modellen is een krachtige Bafang M400 middenmotor gebouwd. De achterdragers beschikken allebei over het AtranVelo System (AVS) om eenvoudig accessoires op te klikken.

Ben je benieuwd geworden naar de E-Octa (Plus) en wil je een proefrit maken? Dan kan uiteraard ook bij Goossens Velp; beide modellen staan momenteel in onze fietsenwinkel op voorraad. Op 19, 20 en 22 april kan je tijdens onze Paasshow zelfs diverse elektrische fietsen testen: op die dagen staan diverse modellen van verschillende merken voor jou klaar voor een testrit.

 

 

 Naar overzicht