Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Cannondale F-Si vernieuwd!

21-07-2018

Nu bij ons te bewonderen: vernieuwde F-Si mét nieuwe Lefty OCHO vork!

 

Daar is ie dan! Niet alleen op papier maar nu ook in het echt in onze winkel te aanschouwen: de nieuwste F-SI met Lefty Ocho vork, zoals reeds aangekondigd in onze nieuwsbrief van mei. Deze XC hardtail heeft het allerlichtste MTB frame dat Cannondale ooit heeft gemaakt. De ontwerpers hebben echter niet puur naar gewichtsbesparing gekeken maar zeker ook de focus gelegd op functies die echte voordelen in je prestatie opleveren, zoals meer schokabsorptie, verbeterde duurzaamheid, meer tractie en behendig stuurgedrag door een kortere achterbrug en.....de gloednieuwe F-Si is voorzien van de soepelste, strakst sturende en ultralichte XC-vork, de nieuwe Lefty OCHO!

De Lefty OCHO is de eerste geveerde voorvork ter wereld met een enkelvoudige kroon en enkelvoudige vorkpoot. Ontworpen voor extra stabiliteit in afdalingen en toch ook wendbaar bij het klimmen. De Lefty Ocho weegt maar liefst 250 gram minder dan de vorige Lefty. In combinatie met het lichtere frame van de gloednieuwe F-Si bespaar je met deze nieuwe slanke Lefty Ocho vork in totaal 330 gram (maat M) op de vorige F-Si.

De vernieuwde F-Si Carbon komt er in 6 uitvoeringen, waaronder een damesversie, en is beschikbaar vanaf € 2.799,- tot maar liefst € 8.499,- voor het topmodel, de F-Si HM World Cup.

In onze fietsenwinkel staat vanaf nu de nieuwe F-Si Carbon 4 met SRAM NX Eagle 12 speed aandrijving, Shimano MT500 schijfremmen én de nieuwste Lefty Ocho vork. Adviesprijs is € 2.799,-. Kom langs en bewonder deze nieuwe F-Si uit de 2019 collectie bij Goossens Velp!
 
 

 Naar overzicht