Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Bergop makkelijker meekomen op de racefiets?

12-05-2019

Cannondale Synapse NEO, racefiets met elektrische ondersteuning!

Ben jij een pure wegracer en kan jij met name bergop wel een steuntje in de rug gebruiken? Maak een testrit op een racefiets met elektrische ondersteuning en laat je overtuigen van het voordeel!

Onze testvloot is sinds kort uitgebreid met een Cannondale Synapse NEO 2 in een maat medium. Deze racefiets is afgemonteerd met een mix van Shimano 105 en Ultegra onderdelen, Shimano schijfremmen, een Bosch Active Line Plus 250W motor en een Bosch 500Wh accu welke in het frame is weggewerkt.

Het NEO 2 model heeft een adviesprijs van € 3.999,-. Deze is verkrijgbaar in bovenstaande grijs-zwart-gele en in onderstaande rood-zwarte kleurstelling.

Naast de Synapse NEO 2 bestaat deze serie elektrische racefietsen van Cannondale ook uit de NEO 3 (€ 3.299,-), NEO 1 (€ 5.999,-) en NEO SE (€ 3.699,-). 

Ben jij benieuwd naar de rijeigenschappen en overweeg je om een elektrisch aangedreven racefiets aan te schaffen? Maak dan een afspraak voor een testrit op een moment dat het jou uitkomt! Het testen is gratis maar geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is vereist en wij vragen  een - bij voorkeur contante - borg vooraf aan de testrit.

De Cannondale Synapse NEO elektrische racefietsen zijn verkrijgbaar in onze fietsenwinkel. De Synapse NEO 2 is vanaf nu zelfs uitgebreid te testen bij Goossens Velp!Naar overzicht