Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Ben jij nog in het bezit van een Goossens Velp klantenkaart?

05-01-2021

En heb jij nog spaarpunten openstaan? Verzilver deze dan voor 1 februari 2021!

Zoals je wellicht al in de media hebt vernomen, is onze fietsenwinkel overgenomen door Volvo-dealer Harrie Arendsen en gaat de winkel per 1 februari 2021 verder onder de naam Pedaleur Bikes – by Harrie Arendsen. Harrie Arendsen is een grote, professionele en servicegerichte organisatie met een mooie missie. Vol vertrouwen geven wij het stokje aan hen over. Het huidige team blijft er werkzaam en ook Richard Goossens blijft jou graag adviseren bij jouw aankopen, dus de vertrouwde gezichten en goede service blijven.

In het verleden hebben wij gewerkt met een (gezamenlijke) Goossens klantenkaart. Men kon deze in de Goossens winkel naar keuze aanschaffen waarna men punten kon sparen bij diverse aankopen in de betreffende winkel. Deze punten konden vervolgens actiematig worden verzilverd. Hoewel de betreffende klantkaarthouders nog steeds automatisch punten sparen bij diverse aankopen in onze fietsenwinkel, werken wij al een aantal jaren niet actief meer met dit spaarpuntensysteem. Er zijn dus nog een aantal klantenkaarten in omloop en deze klantkaarthouders hebben veelal ook nog spaarpunten openstaan.

Aangezien wij hebben besloten om (mede vanwege de overname) met dit spaarsysteem te stoppen, willen wij de Goossens Velp klantkaarthouders tot 1 februari 2021 de mogelijkheid geven om de nog openstaande spaarpunten in onze winkel in Velp te verzilveren. Na 30 januari 2021 vervalt de klantenkaart en het bijbehorende spaarpuntensysteem; er worden dan geen punten meer gespaard noch verzilverd.

Met betrekking tot het verzilveren van de nog openstaande spaarpunten gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kan de spaarpunten vanaf dinsdag 1 december 2020 t/m uiterlijk zaterdag 30 januari 2021 verzilveren bij de aankoop van 1 of meerdere artikelen uit ons voorradige assortiment;

  • Indien een voorradig artikel is afgeprijsd wordt er bij de verzilvering uitgegaan van de adviesprijs en niet van de aanbiedingsprijs;

  • Spaarpunten kunnen niet ingeleverd worden op reparaties, (voorvork- en demper)onderhoud, carbonherstel, cadeaubonnen en MTB-vignetten;

  • De gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld, cadeaubonnen of tegoedbonnen;

  • Je hebt per bestede euro 1 punt gespaard. Dat wil zeggen; als je voor € 100,- aan artikelen bij ons hebt gekocht dan heb je 100 spaarpunten ontvangen. Deze 100 spaarpunten vertegenwoordigen een waarde van € 2,50. Dus indien je 500 spaarpunten hebt openstaan dan vertegenwoordigt dit een waarde van € 12,50. Bij aankoop van een voorradig artikel uit ons assortiment welke bijvoorbeeld een adviesprijs heeft van € 25,- betaal je na verzilvering van de gespaarde 500 punten voor dit product € 12,50;

  • Op 31 januari 2021 komen alle op dat moment niet verzilverde spaarpunten te vervallen; het puntensaldo wordt op nul gezet en het spaarpuntensysteem komt te vervallen.  

Ben jij in het bezit van een klantenkaart van Goossens Tweewielers Velp en heb je nog spaarpunten openstaan? Bezoek dan onze fietsenwinkel en verzilver deze! Wij hopen jou op deze wijze voldoende mogelijkheden te bieden om de spaarpunten (alsnog) te verzilveren.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is onze winkelshowroom helaas van 15 december 2020 t/m 18 januari 2021 gesloten. Onze werkplaats mag gelukkig wel open blijven en ook het afhalen van bestellingen is nog mogelijk. Helaas is het dus niet mogelijk om onze winkelshowroom te bezoeken maar je kan wel telefonisch (026 362 00 01), per mail (info@goossensvelp.nl) of via dit contactformulier een bestelling plaatsen. Deze kan je vervolgens (op afspraak) bij de kassabalie afhalen. Tijdens het afrekenen kunnen wij de nog openstaande punten verzilveren.

Graag tot ziens in onze fietswinkel, ook na 31 januari 2021 bij Pedaleur Bikes – by Harrie Arendsen!

Met vriendelijke groet,

mede namens het gehele team van Goossens Tweewielers Velp,

Richard GoossensNaar overzicht