Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Assos broekencollectie uitgebreid

24-05-2019

Met de nieuwe Equipe RS, RSR en Cento Evo

Assos heeft dit seizoen haar broekencollecte uitgebreid met 3 nieuwe bibshorts: Equipe RS S9 (€ 200,-), Cento Evo (€ 255,-) en Equipe RSR S9 (€ 290,-). De Equipe RS heeft een geheel nieuw ontwerp die door o.a. de aangepaste vormgeving van de bretels meer stabiliteit geeft; deze zorgen ervoor dat het vernieuwde zeem nog beter op zijn plek blijft zitten. Ook heeft de broek een zeer goed ademend vermogen.

De RSR is de lichtgewicht versie van de RS die bovenal gericht is op een topprestatie: zo is de RSR heel licht van gewicht (160 gram) en heeft nog meer compressie dan de RS.

De nieuwe Cento EVO is vooral gericht op veel comfort en goede ondersteuning bij lange fietsafstanden en minder op compressie. Deze broek is uitgerust met o.a. een nieuw 10mm "memory foam" zeem. 

Al deze broeken hebben een mooi aangesloten pasvorm welke aanvoelt als een tweede huid.

Naast deze 3 nieuwe aanwinsten in de korte broekencollectie van Assos hebben wij ook de overige modellen in diverse maten standaard op voorraad: Mille S7 (met en zonder bretels), Equipe EVO (in 3 kleuren), Cento S7 en Tiburu S7. Adviesprijzen variëren van € 130,- tot € 290,-.

In onze dameshoek vind je de LaaLaLai S7; een korte fietsbroek speciaal voor dames, met en zonder bretels.

Van 14 mei t/m 1 juni 2019 ontvang je bij Goossens Velp 15% korting op de adviesprijs bij aankoop van een Assos (bib)short uit onze voorradige collectie. Die Assos broekencollectie in onze fietsenwinkel is heel breed, dus wij hebben voor ieder wat wils!Naar overzicht