Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

April testmaand bij Goossens Velp!

28-04-2018

Kom naar onze testdagen en probeer diverse racefietsen, mountainbikes en/of elektrische (stads)fietsen uit!

In samenwerking met een aantal fietsmerken organiseren wij de komende tijd diverse testdagen bij onze fietsenwinkel. Tijdens zo'n testdag kan je een aantal high-end modellen uit de collectie van 2018 testen op en rondom de Posbank. Een mooie kans om bijvoorbeeld vooraf aan de aanschaf van jouw favoriete fiets uitgebreid te ervaren of het model aan jouw verwachtingen voldoet!

Schrijf je tijdig vooraf in per mail via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier zodat je zeker bent van de beschikbaarheid van jouw favoriete model in de meest geschikte maat. Geef daarin aan welke modellen jij in welke maat zou willen testen op welk dagdeel (ochtend of middag). En vóórinschrijvers worden ook beloond! Onderaan dit bericht vind je meer informatie over de werkwijze en voorwaarden van onze testdagen. Maar eerst volgt hieronder een overzicht van welke merken en testmodellen (onder voorbehoud) op welke data aanwezig zullen zijn bij onze fietsenwinkel:

 
Zaterdag 31 maart 2018

Wilier testdag 09:30 - 14:30 uur

 

Beschikbare testmodellen:

 

Racefietsen:

Cento10NDR Ultegra maten S en L

Cento10NDR Ultegra Disc maten M en XL

 

Cento10AIR Ultegra maten M en XL

Cento10AIR Ultegra Disc maat L

 

Mountainbikes:

101 X XT 1x11 maten S en XL

101 FX XT 1x11 maat M

 

Sluitingsdatum voorinschrijving is 29 maart 2018. Dus graag vóór 30 maart a.s. inschrijven.

 

Vrijdag 6 april 2018

Cannondale testdag 09:30 - 17:30 uur

 

Beschikbare testmodellen:

 

Racefietsen:

SuperSix Evo HM Shimano Dura-Ace Disc maten 54, 56 en 58

Synapse HI Mod Disc SRAM RED e-TAP maten 54, 56 en 58

 

Mountainbikes:

Scalpel-Si Carbon 1 SRAM Eagle 12-speed maten M, L en XL

 

Sluitingsdatum voorinschrijving is 4 april 2018. Dus graag vóór 5 april a.s. inschrijven.

 
Zaterdag 7 april 2018

Giant & Liv testdag 10:30 - 15:30 uur

Liv is de sportieve damescollectie van Giant

 

Beschikbare testmodellen:

 

Giant racefietsen:

TCR Advanced Pro 0 Disc maten M en L

Propel Advanced Pro Disc maten M en L

Defy Advanced Pro 1 maten M, ML en XL

 

Giant mountainbikes:

Anthem Advanced 1 maten S, M en L

 

Liv racefietsen:

Langma Advanced Pro 1 Disc maten XS, S en M

Avail Advanced maten S en M

 

Sluitingsdatum voorinschrijving is 5 april 2018. Dus graag vóór 6 april a.s. inschrijven.

 

Maak een testrit tijdens de Goossens Ride!

Op zaterdag 7 april a.s. vindt ook onze 1e Goossens Ride op de racefiets plaats vanaf 08:30 uur met onze parkeerplaats als start- en eindpunt. Samen met iemand uit ons Goossens Velp team fiets je een vaste ronde over de prachtige glooiende wegen rondom de Posbank. Wij proberen tussen 10:00 en 10:15 uur weer bij de winkel terug te zijn waar wij ter afsluiting samen een kop koffie (of thee) drinken. Het leuke aan de 1e Goossens Ride op de racefiets is dat je deze kan combineren met deze Giant en Liv testdag. Je kan namelijk een fiets uit de Giant of Liv testvloot laten reserveren van 08:30 tot 10:15 uur en daarmee een testrit maken tijdens de Goossens Ride! Heb je interesse in het testen van een Giant of LIV racefiets tijdens onze Goossens Ride? Geef dit dan ook tijdig (vóór 6 april a.s.) aan per mail via info@goossensvelp.nl of via dit contactformulier, zodat wij de betreffende racefiets voor jou kunnen reserveren tussen 08:30 en 10:15 uur.

 

Zaterdag 14 april 2018

Kom elektrische stads- en trekking fietsen testen tussen 09:30 - 14:30 uur!

 

Wij hebben diverse elektrische stadsfiets en trekking modellen met Bosch, Yamaha of Bafang middenmotor. Daarnaast enkele goedkopere modellen met een voorwielmotor.

Denk hierbij o.a. aan elektrische fietsen van Cannondale (Mavaro Neo en Performance, Tesoro Neo) , Cube (Town en Touring Hybrid), Giant (Entour, Prime en Ease E+) en Cortina (E-U4, E-U1 en E-OCTA). 

 

Zaterdag 21 april 2018

Ridley testdag 09:30 - 14:30 uur

Beschikbare testmodellen:

 

Racefietsen:

Noah SL Disc maten M en L

Fenix SL maten S, M en L

Fenix SL Disc maat M

 

Racefietsen speciaal voor dames:

Jane SL maten XXS en XS

 

Sluitingsdatum voorinschrijving is 19 april 2018. Dus graag vóór 20 april a.s. inschrijven.

 

Zaterdag 28 april 2018

Kom elektrische stads- en trekking fietsen testen tussen 09:30 - 14:30 uur!

 

Wij hebben diverse elektrische stadsfiets en trekking modellen met Bosch, Yamaha of Bafang middenmotor. Daarnaast enkele goedkopere modellen met een voorwielmotor.

Denk hierbij o.a. aan elektrische fietsen van Cannondale (Mavaro Neo en Performance, Tesoro Neo) , Cube (Town en Touring Hybrid), Giant (Entour, Prime en Ease E+) en Cortina (E-U4, E-U1 en E-OCTA). 

 

 

Werkwijze en voorwaarden Wilier, Cannondale, Giant, Liv en Ridley testdagen

Wij zetten tijdens deze testdagen geen speciaal testparcours uit; onze winkel ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de Posbank en je hebt die dag dan ook de vrijheid om je eigen route te bepalen. Om meerdere personen de mogelijkheid te geven een bepaald type fiets uit te testen kunnen de testfietsen maximaal een uurtje per persoon worden uitgeprobeerd. Wij proberen alle deelnemers die zich vooraf aanmelden daarom ook al van te voren in te delen op een bepaald tijdstip (hele uren).

Vooraf aanmelden is dus erg gewenst, zodat wij alle deelnemers goed kunnen indelen. Personen die zich tijdig vóórinschrijven ontvangen van ons een een goodie bag (incl. kortingsbon) op de testdag. Uiteraard kan je na de sluitingsdatum of op de dag zelf ook nog beslissen om deel te nemen maar dan kunnen we niet garanderen dat het gewenste model direct voor jou beschikbaar is.

Deelname aan de testdag is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname, net zoals het dragen van een fietshelm. Daarnaast vragen wij je mee te nemen: pedalen, fietskleding en -schoenen, zadelhoogte van jouw eigen fiets.

Werkwijze en voorwaarden testdagen elektrische fietsen

Ook hiervoor zetten we geen speciaal testparcours uit; je krijgt per model de mogelijkheid om een klein rondje van circa 10 minuten in de omgeving van onze winkel te fietsen zodat je de elektrische ondersteuning kan ervaren.  Vanwege de kortere duur van de testrit is het niet perse nodig om je vooraf in te schrijven voor 1 van onze elektrische stads- of trekking fietsen. Alle deelnemers die 1 of meerdere testritjes maken ontvangen nadien een kortingsbon van ons. Deelname aan deze testdagen is gratis en geschiedt op eigen risico. Een geldig legitimatiebewijs is wel vereist voor deelname.

Wij zien jouw voorinschrijving graag tegemoet! Graag tot ziens op 1 (of meerdere) van onze testdagen!

 

 Naar overzicht