Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

Actie winterbeurt racefiets!

08-10-2016

Is jouw racefiets aan een uitgebreide onderhoudsbeurt toe?

Breng je racefiets voor 6 november a.s. voor een winterbeurt en profiteer van € 54,- korting!

Goossens Velp heeft namelijk weer haar winterbeurtenactie!

Een winterbeurt houdt in:

  • complete demontage van alle onderdelen van de fiets (tot een kaal frame);

  • alle onderdelen zorgvuldig poetsen en controleren op slijtage;

  • opbouwen van de fiets en voorzien van nieuw vet;

  • 10% korting op de adviesprijs van onderdelen die - na overleg - vervangen zijn. Gangbare Shimano cassettes en kettingen ontvang je zelfs voor onze 'Goossens prijzen' waarbij de korting kan oplopen tot wel 25% korting op de adviesprijs.

Wij kunnen de winterbeurt uitvoeren op het moment dat de werkzaamheden in de werkplaats het toelaten. Een winterbeurt kan dus niet op afspraak uitgevoerd worden, de fiets houden wij daarom graag voor een langere periode hier.

Het standaard tarief voor een winterbeurt is € 179,- (exclusief eventueel te vervangen onderdelen). Maar als je jouw racefiets voor 6 november a.s. brengt, dan ontvang je een korting van € 54,-. Je betaalt dan dus geen € 179,- maar € 125,- voor de winterbeurt! Breng je jouw fiets voor 4 december a.s. dan hanteren wij een tarief van € 149,-. Na 4 december 2016 wordt het standaard tarief van € 179,- doorberekend.

Vooraf kunnen wij jou een indicatie van de kosten geven zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij een winterbeurt is het in ieder geval nodig om stuurlint en rem- en versnellingkabels te vervangen.

Het stuurlint (t.w.v. € 10,-) ontvang je GRATIS in combinatie met een winterbeurt. Mocht je een ander - duurder - stuurlint gemonteerd willen hebben dan is dat voor een meerprijs mogelijk.

Een volledige set zwarte Shimano kabels bieden wij in combinatie met een winterbeurt zeer voordelig aan van € 52,90 voor € 40,-. Voor originele zwarte Campagnolo kabels hanteren wij een meerprijs van € 25,-.

Mocht tijdens de uitvoering van de winterbeurt blijken dat er toch meer (kostbare) onderdelen versleten en dus aan vervanging toe zijn dan vooraf door ons aangegeven, dan overleggen wij dit uiteraard eerst met jou.

Het laten uitvoeren van een winterbeurt aan andere fietsen dan een racefiets is op aanvraag mogelijk bij Goossens Velp.Naar overzicht