Racefiets en MTB blog Goossens Velp fietsenwinkel

20% keuzekorting voor fietsende vader!

09-06-2017

Op zoek naar een sportief cadeau voor jouw fietsende vader?

Van 10 t/m 17 juni 2017 ontvang je bij inlevering (of op vertoon) van dit bericht - vooraf aan het afrekenen - 20% korting op 1 artikel naar keuze uit onze voorradige kleding- en onderdelencollectie.*

Denk hierbij aan mooie sokken van Castelli of Assos, een comfortabel ondershirt van Craft, een multifunctionele tool van Lezyne, Topeak of BBB, of bijvoorbeeld smeermiddel of onderhoudsmiddelen.

Geen keuze kunnen maken uit onze uitgebreide kleding- en onderdelencollectie? Geef dan een Goossens bon cadeau en laat de keuze aan jouw fietsende vader over! Onze cadeaubon is verkrijgbaar in diverse waarden.

Ga je voor een meer origineel cadeau? Dan hebben wij van Cyclocadeau ook diverse leuke items op voorraad, waaronder leuke koffiemokken, een fiets van lekkere chocolade of een fleurige pizzasnijder in de vorm van een racefiets!

* Korting is van toepassing op de adviesprijs van 1 voorradig artikel naar keuze uit ons assortiment kleding, onderdelen en accessoires. Korting is niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen en niet te combineren met andere acties en aanbiedingen.  Ook MTB vergunningen, cadeaubonnen, arbeidskosten, accu's en artikelen van het merk Garmin zijn uitgesloten van deze kortingsactie.  Korting wordt niet verrekend over reeds eerder gedane aankopen. Maximaal 1 bon per persoon.Naar overzicht