Showroom sportvoeding
merken

Born sportvoeding

Goossens Velp is één van de dealers van Born sportvoeding. De basis voor het merk Born Sportscare is gelegd in 1985 door Drs. Wim Jennen in zijn apothekerspraktijk in het Limburgse Born. Hij kon kennis en kunde combineren met de praktijk als pas afgestudeerd apotheker én meer dan verdienstelijk wielrenner (onder andere lid van de beroemde Amstel-ploeg). Born biedt een totaalconcept aan sportvoeding en sportverzorging van hoogwaardige kwaliteit, welke in samenwerking met topsporters ontwikkeld zijn. Naast de effectiviteit wordt ook aan gebruiksgemak veel belang gehecht bij de ontwikkeling van hun producten. Zo moeten repen en gels makkelijk weg te happen respectievelijk te drinken zijn . De sportdranken mogen niet te zoet zijn en moeten goed verdragen worden door de maag. Het assortiment biedt producten voor vóór, tijdens en na het fietsen in de vorm van onder andere sportdranken, gels en repen.

Born sportvoeding is bij Goossens Velp verkrijgbaar. Tevens kun je in onze fietsenwinkel terecht voor de verzorgingsproducten van Born

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp