Assos Chamois creme
Born sportverzorging
Ruud Bakker zitvlak creme
merken

Born sportverzorging

De verzorgingsproducten van Born bodycare zijn bij Goossens Velp te verkrijgen. De basis voor het merk Born Sportscare is gelegd in 1985 door Drs. Wim Jennen in zijn apothekerspraktijk in het Limburgse Born.  Naast kwalitatief hoogwaardige sportvoeding ontwikkelt Born ook sportverzorgende producten van natuurlijke grondstoffen met hoogwaardige werkzame plantextracten en etherische oliën. De lijn sportverzorging van Born bestaat uit 'energizing bodycare', 'protecting bodycare' en 'relaxing bodycare'.

Bij Goossens Velp kun je terecht voor de verzorgingsproducten van Born Bodycare. Tevens is de sportvoeding van Born in onze fietsenwinkel verkrijgbaar. 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp