Assos Chamois creme
Born sportverzorging
Ruud Bakker zitvlak creme
merken

Assos Chamois Creme en meer.

De verzorgingsproducten van het merk Assos zijn bij Goossens Velp te verkrijgen. Het Zwitserse merk Assos heeft naast de technische fietskledinglijn ook een aantal verzorgingsproducten in het assortiment. De bij vele bekende Assos Chamois Crème, ook wel broekenvet genoemd, vermindert de wrijving en houdt jouw huid koeler. Deze zitvlakcreme met antibacteriele eigenschappen smeer je voor elke fietsrit direct op jouw huid (vermijd de intieme delen). Tevens breng je telkens na het wassen van jouw fietsbroek een dun laagje van deze Assos creme aan op het zeem. Voor na het fietsen heeft Assos de Skin Repair Gel ontworpen.  Deze creme zorgt voor herstel van beschadigde huid als gevolg van wrijving met het zadel. Naast deze twee verzorgingsproducten heeft Assos ook de Active Wear Cleanser; een PH-neutraal wasmiddel dat onder andere geurtjes neutraliseert.

Bij Goossens Velp kun je terecht voor de verzorgingsproducten Assos Chamois Creme, Skin Repair Gel en het Assos wasmiddel Active Wear Cleanser. Tevens is de fietskleding van Assos in onze fietswinkel verkrijgbaar. 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp