Showroom fietsonderdelen
Showroom Ortlieb fietstassen
Showroom fietsonderdelen merken
merken

Goossens Velp is één van de dealers van Wahoo. Wahoo Fitness is een technisch fitness bedrijf dat een systeem van sensoren en apparaten voor hardlopers, fietsers en liefhebbers van fitness produceert. Bij Wahoo staat niet alleen het registreren en meten van jouw activiteitsgegevens centraal, maar vooral ook het bieden van hulp bij het begrijpen wat die gegevens betekenen en hoe jij betere resultaten kan bereiken.

Het assortiment van Wahoo Fitness bestaat uit slimme fietstrainers, hartslagmeters, fietscomputers, fietssensoren en overige accessoires. De Wahoo KICKR is een slimme indoor fietstrainer, beschikbaar als direct-drive trainer voor een realistische en accurate beleving. Daarnaast beschikt Wahoo over de goedkopere en meer flexibele Wahoo KICKR SNAP indoor trainer. Dit is een meer traditionele en iets minder accurate maar nog steeds krachtige trainer, waarin je het achterwiel van je fiets plaatst.

Trainers en accessoires van Wahoo Fitness zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp