Showroom fietsonderdelen
Showroom Ortlieb fietstassen
Showroom fietsonderdelen merken
merken

Goossens Velp is één van de dealers van Tacx. Tacx is begonnen op 1 mei 1957 als een kleine fietsenwinkel voor het verkopen en repareren van fietsen en brommers om vervolgens in 1972 een fabrikant van rollenbanken te worden. Tacx is in de jaren 80 een van de eerste bedrijven in Nederland met een eigen robot voor de automatisering. Naast rollenbanken worden ook de hometrainers en fietsdragers voor auto’s in de markt gezet. Later komen daar de bidons en gereedschappen bij.

Rond het jaar 2000 introduceert Tacx een nieuwe manier van trainen, namelijk het koppelen van computerelektronica aan de fietstrainers. Hierdoor wordt het ook mogelijk om in virtuele werelden en online tegen mede fietsgenoten uit heel de wereld te strijden.

Een nieuwe stap in de ontwikkeling van Tacx trainers wordt gemaakt in 2014 als Tacx de innovatieve en interactieve Smart-trainers op de markt brengt. Deze smart trainers communiceren via ANT+ en Bluetooth. Zij werken met applicaties op de tablet en smartphone, maar ook met software van derden.

Tacx ontwikkelt vlak na de ontwikkeling van de Smart series een echte direct drive-trainer, de Tacx NEO. Deze trainer heeft geen overbrengingen en is daardoor nauwkeurig, realistisch, krachtig en stil.

Wat begon als een plaatselijke fietsenwinkel en een bescheiden fabrikant van rollenbanken, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd welbekend merk dat innovatieve producten ontwikkelt en levert aan atleten in meer dan 80 landen.

Trainers en accessoires van Tacx zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp