Showroom fietsonderdelen
Showroom Ortlieb fietstassen
Showroom fietsonderdelen merken
merken

Selle Italia zadels

Goossens Velp is één van de dealers van Selle Italia zadels. Selle Italia is van oudsher een Italiaanse fietszadelmaker. Al sinds 1897 maken zij zadels voor allerlei soorten fietsen aangezien niet iedereen geld had voor een auto destijds. De keuze viel dus vaak op de fiets als hét transportmiddel. Selle Italia is begonnen net buiten Milaan in het dorpje Corsico. Vele soorten zadels zijn sindsdien ontwikkeld. Het merk is sponsor geweest van winnende teams en beroemde renners als Miguel ‘Big Mig’ Indurain, zoals ze deze renner ook wel noemen. Binnen de lange traditie van het zadelmaken is onderzoek, technische ontwikkeling en innovatie erg belangrijk geweest voor dit merk. Dit maakt Selle Italia tot een vooraanstaande naam in de fietswereld.

Selle Italia zadels zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar. Tevens hebben wij diverse testzadels van het merk Selle Italia. 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp