Showroom fietsonderdelen
Showroom Ortlieb fietstassen
Showroom fietsonderdelen merken
merken

Fizik zadels en meer

Goossens Velp is één van de dealers van Fizik zadels en overige Fizik accessoires. Fizik is een Italiaans (race)merk en staat met name bekend om de fietszadels. Het is een merk voor echte fietsfanaten. In hun ontwerpen verwerken ze snelheid, schoonheid en passie. Fizik bedacht het zogenoemde ‘Spine Concept’, dat de zadels en sturen aan de hand van de flexibiliteit van de ruggengraat van de fietser verdeelt. 'Vind het beest in jou!'; de flexibiliteit van je wervelkolom bepaalt welk type beest jij bent en daarmee in welke categorie Fizik zadels (of sturen) je jouw ideale zadel (of stuur) kunt vinden. De 3 categorieën zijn: 'Snake', 'Bulls' en 'Chameleon'.

Naast fietsonderdelen van het merk Fizik zijn wij ook dealer van Fizik fietsschoenen

Fizik zadels en overige Fizik fietsonderdelen, zoals stuurlinten, sturen, stuurpennen, zadelpennen, zadeltasjes en verlichting zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar. Goossens Velp heeft ook diverse testzadels van Fizik. 

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp