Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Sportful fietskleding

Goossens Velp is één van de dealers van Sportful fietskleding. Een perfecte mix van kwaliteit, design en prijs zijn onmiskenbaar de kerneigenschappen van  het Italiaanse merk Sportful.  Van 2002 tot 2010 was Sportful de officiële kledingpartner van de Italiaanse Squadra Azzurri. Deze samenwerking werd gekenmerkt door grote successen. Sinds 2010 is Sportful de kleermaker van de grote jongens in het Team Saxo/Tinkoff Bank, zoals Alberto Contador.  

Sportful gaat ver in het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Zo is de No Rain technologie exclusief door Sportful ontworpen en uniek in zijn soort. Deze technologie maakt de Sportful No Rain kleding tot de meest waterdichte en ademende vandaag op de markt. 

De dames fietskledinglijn krijgt een steeds prominentere plaats in de Sportful collectie. Zonder compromissen maakt Sportful kledij voor en door vrouwen. Zo is het veelgevraagde Sportful Hot Pack jack in zowel  heren als dames uitvoering verkrijgbaar.

Sportful fietskleding is bij Goossens Velp verkrijgbaar.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp