Showroom fietsschoenen
Showroom fietskleding dames
Showroom fietshelmen
Showroom fietskleding
merken

Shimano schoenen

Goossens Velp is één van de dealers van Shimano schoenen. De schoenen van het Japanse merk Shimano zijn van hoogwaardige compromisloze kwaliteit. Het merk is in 1921 ontstaan en bracht in 1931 zijn eerste exportproduct op de markt, een achtertandwiel. Shimano is inmiddels exclusief distributeur van fietsonderdelen, fietsschoenen, fietskleding etc. in de Benelux. Het is fietskleding die je bewegingen volgt, daar zorgt het ontwerp voor. De schoenen zijn de verbindende factor tussen de fiets en de fietser.

Shimano schoenen zijn bij Goossens Velp verkrijgbaar. Ook voor fietsonderdelen van Shimano kun je in onze fietsenwinkel terecht.

Lees meer

Onze webshop

Op dit moment hebben wij (nog) geen webshop. Wij verwelkomen jou graag in onze fietsspeciaalzaak aan de Nordlaan 32 in Velp voor een persoonlijk advies bij jouw aankoop, een gezellig praatje over onze gedeelde fietspassie én een kop koffie (mét koekje)! In onze fietsenwinkel vind je een uitgebreid assortiment in een gemoedelijke setting met aandacht voor sfeer en overzicht.  Graag tot daar!

Team Goossens Velp